Azi au reușit promovarea în prima ligă!

Felicitări jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor echipei de volei a SCM Buzău.

Azi, la prânz, buzoienii au sărbătorit promovarea în prima liga de volei masculin.

După succesul de ieri, 3-1 cu Timișoara, azi „glorioșii” s-au impus cu 3-0 și în fața Rapidului, fiind matematic promovați încă dinaintea ultimei etape.

Clasament (după două etape din trei)

  1. Buzău 6 puncte
  2. Timișoara 3 pct
  3. Rapid 3 pct
  4. Zalău 0 pct

Mâine de la ora 10.00 se vor juca ultimele două meciuri. Timișoara – Rapid (cine câștigă promovează de pe locul doi) și Buzău – Zalău.

Înfrângere la rugby

Tot azi, la Buzău, pe stadionul de rugby, SCM Gloria Buzău (locul 5) a cedat cu 36-6 (8-3) în fața puternicei echipe din Baia Mare. În aceeași etapă, Dinamo (locul 6) a învins la „U” Cluj (24-13) și s-a apropiat la patru puncte de buzoieni.

Azi fotbal, mâine handbal

Azi de la ora 17.00, pe stadionul din Crâng se va juca și meciul de fotbal din Liga 3 dintre SCM Gloria și Ceahlăul P. Neamț.

Cea mai importantă confruntare din sportul buzoian în acest weekend va avea loc însă mâine. De la ora 17.00 fetele de la handbal întâlnesc pe Minaur Baia Mare. Buzoiencele au mare nevoie de susținere și victorie pentru a evita coborârea la baraj.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.