Azi, două vești bune și una proastă pentru Gloria

Două vești bune și una proastă, azi, pentru Gloria.

Prima veste bună e că Gloria a câștigat ușor derby-ul local cu Rm. Sărat.

A doua veste bună e că adversara Gloria pentru primul loc în serie, Oțelul Galați, s-a împiedicat în deplasare la Suceava, unde a obținut doar un punct (scor 0-0).

Vestea proastă e că deși a marcat patru goluri (dublă Ciprian Petre) și a învins lejer (scor 4-2, după 3-2 la pauză) prestația glorioșilor a fost una modestă.

Deși s-a schimbat gazonul, jocul gazdelor n-a avut viteză, ritm, posesie, progresie.

E drept că reporterul e unul exigent (a asistat în premieră la un meci întreg), dar unii dintre jucători păreau că s-au întâlnit azi pentru prima dată.

Asta în condițiile unui adversar modest, cu un puști de 16 ani mijlocaș central, și ai căror antrenori prin schimbările făcute mai mult au slăbit echipa.

La pauză, deși erau conduși, râmnicenii au scos un atacant pentru a băga un fundaș (care uneori urca închizător), iar apoi l-au schimbat pe atacantul central Ștefan Crețu (remarcatul meciului, un copil de 18 ani de prespectivă) pentru a-l introduce pe „amețitul” Bobe.

Evoluția scorului a fost 1-0 (min. 3 Ciprian Petre), 1-1 (min. 6 Ștefan Crețu, vole din careu, bară-gol), 2-1 (C. Petre, reluare la colțul lung), 3-1 (cap Ceaușel după un corner), 3-2 (penalty discutabil, transformă Ad. Vintilă), 4-2 (Catană împinge mingea centrată de Andreiu). Se putea face chiar 5-2 dar decarul Petre Mihalache a executat modest un penalty obținut tot de el.

După succesul de azi Gloria a egalat Oțelul la puncte și va juca runda viitoare tot în Crâng cu Bucovina Rădăuți.

Tot azi Metalul (locul 10) a obținut un rezultat bun, 1-1 în deplasare cu KSE Tg. Secuiesc (locul 5). Etapa viitoare se va juca Rm. Sărat – Metalul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  VICTORIE. A treia. Apărare beton – fără eseu primit  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.