Azi, după-amiază, primul amical la Buzău. SCM Gloria – Dunărea Brăila

Iubitorii handbalului din Buzău au azi după-amiază, de la ora 16.30, posibilitatea de a vedea la lucru noile achiziții ale SCM Gloria (intrarea liberă).

La Sala Sporturilor se va juca meciul amical dintre Buzău și Brăila, partidă revanșă după ce ieri Brăila a câștigat la malul Dunării cu 32-24 (15-12).

sursa foto: Pagina sportului buzoian

Din păcate, blestemul accidentărilor, pare să lovească din nou echipa buzoiană. Nu mai puțin de șase fete sunt accidentate: interul Druțu (out șase luni!, ruptură de ligamente), centrii Stoleru și Pricopi, pivotul Subtirică și extrema dreapta Simion.

După amicalul de azi cu Brăila, SCM Gloria va juca din nou la Buzău pe 22-23 august la un turneu alături de Brăila, Slobozia și Galați.

Vom reveni cu aspecte de la meciul de azi.

INFORMAȚIE: Joi, vineri și sâmbătă la Buzău se va juca un turneu organizat de echipa masculină de handbal. Adversarele și programul pot fi vizualizate mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.