Azi, în Piața Centrală precum la magazine. „La fel va fi și mâine”

Porțile mari de acces în Piața Centrală din Buzău au fost închise azi. Intrarea a fost restricționată, precum la magazin, atunci când angajații pieței au găsit că numărul cumpărătorilor din incintă a depășit o anumită limită.

La porțile de acces au acționat filtre de la poliția locală și națională, dar și de la administrația pieței. Clienții au fost rugați să păstreze o distanță de doi metri între ei.

„N-au intrat decât cumpărători cu mască, declarație și carte de identitate. La fel se va proceda și mâine, când se anunță din nou un număr mare de cumpărători”, a anunțat Daniel August, director la SC Piețe, Târguri și Oboare.

Duminică și luni Piața Centrală va fi închisă.

Azi, în Piața centrală din Buzău

Citește și celelalte articole de azi:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Azi, în Piața Centrală precum la magazine. „La fel va fi și mâine”

  • Consider ca este o masura buna ce ar trebui aplicata si in conditii de viatza normala. Stiu indivizi care se vanturau prin piatza nu din dorinta de a-si face cumparaturi, ci pur si simplu sa se mai intalneasca cu vechi cunostinte si sa discute.
    La piata te duci sa te aprovizionezi, nu sa stai la palavre. Ptr asa ceva avem Crang cu banci si mese de table, avem bulevarde……[Leo]

  • Toti mosii si toate babele se plimba prin oras si prin piata. Sa stea acasa daca nu au treaba pentru ca noi, tinerii, sa putem umbla cu treaba. Sunt satul de comunistii astia, care cred ca au doar drepturi.
    Accesul in piete si in magazine trebuie limitat si restrictionat.
    Si parcul de langa Piata centrala trebuie inchis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.