A început festivalul de teatru. Cum poți intra la spectacol, chiar dacă nu mai sunt bilete la vânzare.

Sâmbătă a început tradiționalul festival de teatru de la Buzău. Vor fi opt zile cu spectacole în fiecare seară de la ora 19.00 la Teatrul George Ciprian.

Există o veste bună și una proastă. Vestea bună e că se va juca, asemenea anilor precedenți, cu casa închisă. Semn că există interes și un public avizat la Buzău.

Vestea proastă e că cititorii acestor rânduri care vor dori să vină la teatru află acum că la vânzare nu mai sunt bilete.

Totuși, cei interesați mai au o șansă de a accede în sală, e drept la risc.

„Sunt și buzoieni care au primit invitații. Se întâmplă ca unii dintre aceștia, din diverse motive, să nu poată ajunge. Astfel că se poate întâmpla să rămână în sală locuri libere. Spectacolele nu încep la șapte fix. Pe la șapte și cinci, și zece, eliberăm bilete fără loc celor care au venit în speranța asta. Se întâmplă să se elibereze în jur de 20 de astfel de bilete” – organizatori

Spectacolul din prima seară „Capcană pentru un bărbat căsătorit” a venir de la Teatrul Elisabeta București, cu Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși și Alexandra Velniciuc în rolurile principale.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.