Azi începe mutarea a două stații de autobuz din Buzău. Primăria a luat act de solicitările cetățenilor

Stația de autobuz din dreptul Aurora Mall de pe strada Frăsinet va dispărea în următoarele zile.

„Am primit numeroase solicitări din partea șoferilor că atunci când autobuzele și microbuzele opresc în stație traficul se îngreunează pe acest sector foarte circulat. Reclamația este întemeiată, astfel că am decis să mutăm această stație mai înspre Kaufland. Mai exact, în dreptul terenului viran dintre Carrefour și Kaufland unde vara e o coșmelie din care se vând pepeni. Se va amenaja acolo o alveolă, astfel încât autobuzele și microbuzele să nu mai stânjenească traficul”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Citește și articolul: Nouă sală de sport polivalentă în Buzău. Investiție privată. Iată cine o face și unde!

De asemenea, zilele următoare ar urma să fie mutată și stația autobuzului nr. 3, tot de pe strada Frăsinet (sensul către Carrefour).

„Și aici au fost reclamații întemeiate ale șoferilor că stația este pusă  prost, în curbă, și că, din nou, traficul este îngreunat de autobuz. Vom muta stația puțin mai în față, în dreptul parcării din dreptul Inspectoratului pentru Calitatea Semințelor. Se va amenaja și aici o alveolă”, a anunțat Ionuț Apostu.

sediu Inspectorat pentru calitatea Semințelor

Tot pe strada Frăsinet s-a mai amenajat în acest an și o stație de autobuz în dreotul Stațiunii de Cercetare Legumicolă.

În această stație opresc autobuzele de pe traseele 3 și 5.

Citește și articolul: Descoperire geografică! Iată legătura dintre Polul Nord, Ecuator, Buzău și România. Un prof. univ. i-a scris primarului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Azi începe mutarea a două stații de autobuz din Buzău. Primăria a luat act de solicitările cetățenilor

  • Nu sunt de acord cu prinderea câinilor comunitari de ce nu incepeti inventarierea cu stăpân și sterilizarea ptr a nu mai fi aruncați în stradă cei mici (la tomberoane,stații autobuz etc.
    De ce pe strada Orizontului cat este de mare(mulțumim că a fost asfaltata nu exista coșuri resturi echipa de salubrizare ,treceri de pietoni(luați statistica să vedeți cate accident au fost mai ales în curbe ) un maxi taxi locuitori își duc copii mici la școală grădinița cu taxi.
    Mai analizați propunerile și răspundeți.
    Tot respectul.

  • Comentariul este mai sus

  • Pingback:

  • D-le apostu,da pe taximetriștii din statia de autobuz din dorobanți 2,Cand ii mutați,ca ne.am săturat d iei,si d nesimțirea lor,iti taie calea fata sa se asigure,iti deschide usa la masina lui,in momentul cand vrei sa t urci in autobuz,nu se poate asa cva,am văzut cu ochii meu,chiar mie mi.au tăiat calea,d cateva iti,avem copii mici in masina,ca rog sa faceti cva cu iei,mutați statia la capătul orasului,ca si asa stau degeaba,si d plictplictiseala nu stiu c sa mai daca,si fac nefăcute,am scris si p id-ul d-lui primar,dar vad ca nu sa luat nici o masura,va rog sa dispuneau mutarea lor cat mai urgent posibil,va multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.