Azi, la 12.00, ședință de îndată la Consiliul Local

UPDATE: Primarul Toma a anunțat în cadrul ședinței de unde s-au mutat banii. „Știți că aveam de plătit 1 milion de euro, acel gaj pus de Boșcodeală în numele Primăriei Buzău pentru investiția de la Ecogen. Alpha Bank n-a băgat încă biletul în bancă, acei bani, 1 milion de euro, i-am mutat. Probabil va mai fi nevoie și de alți bani, vom vedea la momentul potrivit de unde vom mai lua”.


Știrea inițială: Consilierii locali au fost convocați de primarul Toma într-o ședință on-line de îndată.

Scopul ședinței este aprobarea tăierii de bani alocați în buget la capitolul căldură și energie (45 mld. lei vechi) și alocarea lor în lupta împotriva coronavirus.

Mai exact banii vor fi folosiți pentru dezinfectarea străzilor și a trotuarelor, pentru cumpărarea de dozatoare, dezinfectant și covorașe pentru cele 1610 blocuri din Buzău, lavoare mobile cu apă și săpun etc.

Vezi mai jos, lista întocmită către primar de șeful Protecției Civile din Primăria Buzău.

Dispoziție-02.04.2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Azi, la 12.00, ședință de îndată la Consiliul Local

  • Sa taie ajutorul social de la etnicii ce sunt buni de munca dar prefera sa stea pe social. Sa nu mai cheltuiască aiurea pe tot felul de tampenii …

  • De ce nu mută banii de la sport? 5 milioane de euro au fost tocați acolo pe sport de performanță. Sau din banii pe spectacole și artificii?

  • Don Primarele in sfarsit ai realizat ca vine coronavirusul.Poate vb.cu industria textila buzoiana sa se apuce de masti autohtone.Don Pres CJ+Don Prefect la Ramnic totul OK?

  • ce urgenta la pct 1

  • Don Primar, bani mai mulţi destinaţi luptei / prevenirii Covidului în BuZAu se pot face şi de la proprii dumitale consilieri, care s-au învăţat să te lase doar pe dumneata să te zbaţi să atragi fonduri şi surse de finanţare.
    Ia convoacă-i şi la o chetă, fiecare cât o vrea să doneze, că au destui bani fiecare (cel puţin două salarii babane fiecare, plus conturi, venituri din afaceri, meditaţii, etc)… Să mănânce lunar nişte bani de la CLM ştiu, dar să sară în ajutorul buzoienilor la nevoie, ia să-i vedem dacă mai ştiu…
    Că în toate oraşele civilizate aşa au procedat reprezentanţii locali. Unii şi-au donat şi propriile salarii în întregime numai să se strângă cât mai mulţi bani pentru dezinfecţie şi echipament medical necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.