Azi, lucrări în centrul orașului Buzău

Peste câteva zile stâlpul cu cele două indicatoare rutiere din centrul orașului Buzău va dispărea.

De ieri muncitorii de la Urbis Serv au început lucrarea de pe strada botezată recent C-tin Garoflid (între Primăria Buzău și sediul BCR).

Se îngustează trotuarul, destul de larg în acea zonă, pentru a se lărgi carosabilul.

La finalul lucrării strada Garoflid va deveni cu dublu sens, astfel că mașinile vor putea circula (și) dinspre „corabia” ANAF înspre primărie și apoi tribunal.

Prin îngustarea trotuarului se va face loc unui nou sens de circulație, permițând păstrarea parcării din fața BCR și a filialei locale a BNR

Lucrare și vizavi de Sf. Îngeri

Lucrări vor fi și vizavi de Sf. Îngeri. Se vor desființa atât stația de autobuz de la McDonalds, cât și stația de taxi. În loc va apărea o parcare cu aproximativ 100 de locuri ce va putea fi folosită de buzoienii ce vin la piață sau în centrul orașului.

Stația de taxi a fost mutată pe Bd. Unirii (unde a fost Comp. de Apă), iar cea de autobuz pe Ostrovului (în fața Poștei Vechi).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Azi, lucrări în centrul orașului Buzău

  • Eu nu inteleg unde spun ei ca o sa incapa la McDonalds 100 de locuri de parcare, poate daca o fac suspendata pe 5 nivele deasupra strazii.
    Parcarea de la Mcdonalds, din spatele statiei de autobuz (intre statie si bloc) e privata, si daca ar nationaliza parcarea aia si tot n-ar avea unde sa incapa mai mult de 25 de locuri de parcare
    Nu stiu cat de buna ar fi ideea sa se devieze traseele de autobuz sa treaca toate pe traseul Ostrovului-Balcescu-Unirii.

  • Probabil vor ocupa si mare parte, daca nu toata bucata, din strada din dreptul fostei statii taxi.

  • Hai, nu va mai dati atata cu parerea si sa asteptam sa vedem ce-o sa iasa. Dupa care putem sa aplaudam/injuram dupa caz. Oricum la noi la romani datul cu huo de pe margine e sport national. Daca se face ceva de ce se face iar daca nu se face nimic iar nu e bine. Asa ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.