Azi-noapte în Buzău. „A fost un domn cu un Tuareg. Era băut”

Ambele autoturisme erau parcate pe str. Alexandru Marghiloman, aproape de autogara AutoValmi.

E vorba de o Dacia Brek de culoare roșie și de un Ford Focus alb, deținute de același proprietar.

„S-a întâmplat pe la trei noaptea. S-a auzit deodată o bubuitură. Când am ieșit afară am văzut amândouă mașinile lovite. Mai în față era și un Tuareg, lovit și el serios pe dreapta. A venit poliția, șoferul Tuaregului, cam la 40 de ani, de prin Micro V, s-a dovedit a fi fost băut”, ne-a spus în această dimineață proprietarul mașinilor.

„Dacia urma s-o dau la casat peste câteva săptămâni. Rău îmi pare de Ford, abia îl luasem, dar și de gard”, a adăugat proprietarul.

Din impact, Dacia Break a fost proiectată în gard.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Azi-noapte în Buzău. „A fost un domn cu un Tuareg. Era băut”

 • De unde ai preluat stirea reporter Auras Tereaca?
  Ceva este neclar…ascunzi sau ai uitat ceva?

 • Ghinion curat, dar si cumva meritat, ca nu isi baga masinile in curte si le lasa pe trotuare si in strada.
  Pe astia de la case trebuia sa ii taxeze primaria taxa de parcare, nu pe cei de la blocuri care n-au unde sa o bage si sunt fortati sa o lase in parcarile construite de Ceausescu special pentru asta.

 • Cumpără-i casa Nea Mihai!!!

 • Bai deșteptule, dacă nu ai loc în curte, unde sa lași masina?!? Taci din gura și nu îți mai cu părerea!

 • Si proprietarul nesimtit. A lasat masinile unde le-a aruncat impactul, blocand trotuarul cat si strada. Daca le arunca in mijlocul intersectiei acolo le lasa. Nesimtire la maxim.
  Pentru cei ce cauta scuze, are omul loc in curte, are si rampa de acces facuta de primarie in dreptul portilor, dar asta le e obiceiul, blocheaza trotuarul si strada in loc sa le parcheze in curte unde ar trebui. Chiar si acum cand sunt avariate, morman de fiare vechi nu le-a bagat in curte ci le-a lasat exact in pozitia in care au ramas in urma impactului, punand in pericol circulatia si vietile pietonilor.
  Politia a fost prezenta, a si patrulat ieri de multiple ori atat cea locala cat si cea rutiera dar nimeni nu a dat macar un avertisment sa elibereze trotuarul si carosabilul de fiarele vechi depozitate acolo si daca nu se conforma rapid sa aplice sanctiuni. Probabil politistii erau distrasi de gandul de a agresa niste batrane prin centru ca au patrunjel in mana si deaceea nu au vazut nimic cand e vorba de lucruri serioase ce pun in pericol circulatia si vietile oamenilor.

 • Proprietarul asta avea și loc în curte, dar e mai comod s-o lași pe trotuar, iar junghiul ala de dacie, avea somație de la politia locala s-o ducă la fier vechi, asa ca voi nesimțiților care locuiți la case, țineți curțile goale DAR lăsați masinile pe trotuar, CIOCUL MIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.