Azi, reunirea lotului la Gloria. Vezi AICI noutățile

Start azi pentru noua Gloria.

La ora 18.00, la stadion, a avut loc primul antrenament sub comanda noului antrenor Cristi Pustai.

Cristi Pustai, alături de Marin Mitran (vărul cunoscutului jurnalist sportiv Marius Mitran) – care va fi administrator delegat (al investitorului privat)
C-tin Cristea, noul președinte executiv al Gloriei. Omul de afaceri este și investitorul privat de la Gloria cu 20%. Primăria și CJ Buzău au câte 40%
La reunirea lotului s-au prezentat toți jucătorii din campionatul trecut, minus Balgiu (U Cluj), Pârvulescu (Petrolul) și Perju (Slobozia). Sunt și câteva noutăți (vom reveni)

În privința lotului e de văzut în perioada următoare ce jucători din actualul garnitură va opri Pustai și ce jucători vor fi aduși. Obiectivul va fi calificarea în play-off și, dacă se poate, promovarea în prima ligă.

Gloria are și un director de marketing, Mihai Constantinescu, școlit în străinătate, cu planuri mari pentru club și suporteri (vom reveni asupra acestui subiect).

Trebuie spus că un rol (mai) important la echipă îl va avea Ciprian Petre, jucător care a lucrat cu Pustai la Gaz Metan Mediaș. Oricând Ciprian Petre poate fi cooptat în staff-ul tehnic ori în cel administrativ.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Azi, reunirea lotului la Gloria. Vezi AICI noutățile

  • Domnule Tereaca poti rapunde la intrebarea ? cum poate o entitate nou creata (asa cum spuneai ) sa intre in liga 1 ???????????????

    Răspunde
  • Comunicatii si Dl Neagu, si Rache, sa stea in banca lor daca nu se pricep la fotbal, si acestui “ mare “ investitor, nea Cristea, Gloria nu este Lanurile Rm-Sarat , sa joci pe o bere. De fapt, toti se pricep la agricultura si fotbal. Iar acest Mitran, este cea mai proasta alegere, toti din liga a treia, liga a doua, fug de el, si l-a luat Gloria de bun, oare nu mai erau oameni de fotbal profesionisti in Buzau?? Dl Neagu, nu te mai da ceea ce nu esti, ca nu o sa fi pe veci presedinte de consiliu!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.