emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Azi s-a anunțat numărul de telefon unde se pot face programări

Cabinetul stomatologic pentru intervenții de urgență va deveni functional de mâine, sâmbătă 04 aprilie, ora 08.00!”, a anunțat azi Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Pentru a beneficia de serviciile acestui cabinet, buzoienii trebuie să treacă printr-un proces de triere, ce se va realiza telefonic. 

Prin urmare, înainte de a se prezenta la cabinetul stomatologic, buzoienii sunt rugați să apeleze numărul 0787.827.228. Programul pentru linia telefonică va fi conform programului de activitate anunțat.

Program de lucru:

Luni-vineri: intervalul orar 14.00 – 21.00;

Sâmbătă și duminică: intervalul orar 8.00 – 20.00.

De acest cabinet se vorbește de câțiva ani. Iată că s-a reușit deschiderea lui în vreme de criză

Cabinetul stomatologic pentru intervenții de urgență va funcționa în cadrul Cabinetului de Chirurgie buco-maxilo-facială din Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Serviciile oferite buzoienilor în cadrul cabinetului vor fi gratuite.

Deschiderea cabinetului a devenit posibilă după ce Consiliul Județean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Spitalul Județean de Urgență Buzău și Colegiul Medicilor Stomatologi din Buzău au încheiat un Protocol de colaborare.

C. Toma: „Dorința mea e ca acest cabinet pentru urgențe să funcționeze și după ce va trece această criză provocată de coronavirus”. Emanoil Neagu e și el de acord

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.