Azi s-a asfaltat jumătate din bulevard

Veste bună pentru șoferi.

Astăzi s-a turnat primul strat (binderul) pe jumătate din Bd. Republicii:


De vineri dimineață, de la ora 07.00, balizele vor fi îndepărtate și șoferii vor putea circula în condiții mai bune.

E drept, în continuare la paletă ori la semafor, pe jumătate din carosabil, dar pe asfalt și nu pe balast ori resturi de macadam.

Mâine e gata și trotuarul pe întreg segmentul dintre podul Marghiloman și gară. De la cel mai prost a devenit cel mai bun din oraș.

Deja se lucrează, trotuar și carosabil, și pe cealaltă jumătate, iar muncitorii de la Troia spun că în iunie tot Bd. Republicii va fi gata.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Azi s-a asfaltat jumătate din bulevard

 • Wow ce inovație!!! Alte orașe au trotuarul mai mare decât „bulevardele” de Buzău, mare oraș satul ăsta cu blocuri, auzi la ei bulevard, pfff

  Răspunde
  • Ba eu nu înțeleg de ce nu pleci tu la sat. Jet ma din acest oras, daca nu iti convine ce se face in acest oraș si esti cârcotaș. M-am saturat de voi, care toata ziua scrieti numai prostii. Ar trebui sa va urce cineva intr-un autobuz si sa va lase pe un camp, sa traiti acolo. Nu ar fi mai ok asa?

   Răspunde
   • E nazism, dar merge! Sa stii ca uneori problema e la receptor, nu la emitator, deci daca tu esti fixist asta nu inseamna ca ceilalti nu intelegem. De la aceste prostii scrise de catre cetateni se remediaza din mers erorile aparute la viitorul luminos al Buzaului, dupa cum se observa.

    Răspunde
   • Ghinion ingratule, trăiesc deja în satul Buzău zis și oraș pe hârtie. Nu am o problemă cu că au asfaltat 20 de metri de stradă, problema e că le facem reclama de zici că am descoperit vreun minereu de cobalt in ograda curții. Voi nu mai sunteți sănătoși la cap? Alții au drumuri, canalizare și electricitate pân la naiba în pustiu pană la ultima casă de acum o sută de ani și noi în 2023 aplaudăm când ne mai asfaltează câte o stradă. Și cu jetul tău marș înapoi la colibă țărane, îmi cer scuze am jignit țăranii când te-am asemănat lor

    Răspunde
  • Ai auzit de presa liberă? Tereaca se duce prin oras, face poze si scrie ca sa iti arate ție ce e mai nou prin oraș, tie ipocritule. Mă repet, tu ar trebui sa pleci deja din acest oras, sa îți faci o cocioaba in campul ala de la Fulga, daca stii unde este si sa rămâi acolo. Apropo, iti trece autostrada pe acolo. Defineste-mi ce înseamnă pentru tine țăranul român. Eu sunt mândru ca sunt țăran si ca m-ai făcut țaran. Tu in schimb ai jignit țăranul român, nu ești român adevărat, autentic. Denigrezi toata cultura română.
   Ceea ce spui tu ca altii au asfalt si electricitate, te asigur ca nu toate comunele si nu toate orasele au asfalt si electricitate. Da, poate ai vrut sa zici de orașe ca Cluj, Timișoara, Sibiu, corect spus. Buzăul asta nu a mai vazut investiții de prin 2003 sau 2007, când s-a modernizat stadionul Gloria, din perioada Boscodeala. Tu cred ca esti fanul lui Boscodeala. Nu citi prietene, daca esti iritat ca Auras iti arata noutăți de prin oras.

   Răspunde
 • Era si cazul, ca era dezastru de cateva luni acolo.
  De la Pod Maghiloman pana la Gara, Bd Republicii ca strada era buna, era asfalt turnat peste drumul vechi pavat cu piatra care era de o calitate mai buna ca fundatie decat pietrisul nou pus, se va vedea si in timp.
  Mai degraba faceau proiectul de asfaltare pe segmentul Gara pana la Pod Dragaica, pe Bd 1 Decembrie, care e praf.

  Poate fac si niste rampe in zonele unde vor dirija muncitorii circulatia, ca pana acum iti rupeai masina sa treci de pe un sens pe altul ca au lasat diferenta de nivel fara sa faca o rampa macar improvizata din pietris intre ele. Si cu SUV se simte urat, daca aveai masina mai joasa riscai sa ramai cu bara dauna totala in drum, ca era diferenta de nivel intre sensuri mai mare decat inaltimea la care e montata bara, asa ca loveai din plin bara de strada.

  Răspunde
 • … dacă li s-a dat voie să se construiască clinici medicale fără parcare proprie pe strada aia , asta e, vina a cui e?…

  Răspunde
  • Cam late trotuarele… Dar, de, la cate fete practica cea mai veche meserie pe raza municipiului Buzau era nevoie de asa ceva…

   Răspunde
   • Dar acum poate opresc si autobuzele la autogara piata saraca

    Răspunde
 • @Catalin: comentariu de oaie, fara niciun sens.

  Răspunde
 • Bucata de la Gara catre pod Dragaica cand va fi reabilitată?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.