Azi s-a făcut recepția (1) și s-a inaugurat (2)

Astăzi, o comisie formată din reprezentanții mai multor instituții a făcut recepția sistemului format din prelată (partea inferioară) + tâmplărie și plexiglas (partea superioară) – care va proteja piața în caz de vreme nefavorabilă.

„Am tras-o deja zilele trecute, pe o parte a pieței, când a fost ploaie și furtună”, ne-a spus un comerciant din piață.

Investiția a fost gândită și realizată (în primul rând) pentru a-i proteja pe comercianți, clienți, dar și marfa din piață pe timpul sezonului rece (lapoviță, ninsoare, îngheț, ploaie, viscol, furtună etc.).

De azi, s-a deschis și toaleta publică

Din această dimineață a fost deschisă, după modernizare, și toaleta din vecinătatea Pieței Centrale.

La intrare s-a montat un sistem de turnicheți de care se trece după ce se plătește o taxă de un leu (bancnotă sau două monezi de 0,50 bani)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

8 comentarii la „Azi s-a făcut recepția (1) și s-a inaugurat (2)

  • Rușine pentru plata la wc public. Chiar așa de săracă e primăria încât cere bani de la cetățeni pentru necesitățile fiziologice. Nu iau destui bani de la noua parcare din apropiere ?. Stau și mă gândesc la un bătrânel de 90 de ani care bietul de el se ducea la wc în timpul slujbei de 3 ori și ca el sunt mulți bărbați cu probleme la prostată. Cu ei cum o rezolvați ? A lăsa singurul wc din zona centrului orașului fără plată pentru cetățeni este un act de decență pentru primărie dar se pare că ei nu prea știu ce e aia.

  • Laure,hai taci!Orice serviciu se plateste!N-am vrut noi capitalism?

  • Laurentiule, ia-l pe batranul de 90 de ani acasa daca te gandesti la el. Ca eu vad numai acte de vandalism pe unde se intra gratis. Bravo primarului ca a facut ceva si nu in scop mediatic, pentru batrani si nevoiasi. Ci pentru buzoieni.

  • Cu acel leu se scoate primăria din c—t!

  • WC-ul NU este al Primariei , ci al SOCIETATII COMERCIALE PIETE TARGURI si OBOARE ,adica este PRIVAT,pt ca suntem o SOCIETATAE CAPITALISTA, pe care noi am vrut-o, iar in Capitalism ,TOTUL E PE BANI. A , ca acest serviciu trebuie sa merite banii ,asta tine tot de capitalism, dar si de educatia noastra in a folosi aceste dotari.

  • Sunt curios să văd unul care are 50 de lei în buzunar face pe el și vrea la wc. O fi având timp sa-i mai schimbe banii ? S-au se duce după colț.

  • Cine vrea gratis la toaleta sa se duca el sa faca curat!!!!!

  • Ideea era ca trebuia vindut acel aparat ( ca multe alte obiecte achizitionate, cel mai recent niste autoturisme ) cuiva, fiindca oricum va fi acolo o persoana pentru supraveghere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.