S-a prăpădit un fost prefect al Buzăului

UPDATE:

Cunoscutul notar din Buzău – Rica Filip a anunțat vineri seară printr-o postare pe facebook dispariția fostului prefect Gabriel Balaban.

Un accident vascular cerebral petrecut în noaptea de revelion i-a fost fatal unuia dintre cei mai de bun simț oameni din politica Buzăului.

Balaban, în vârstă de 61 de ani, a decedat vineri la Spitalul Universitar din București, după ce fusese transferat de la Buzău.

Anterior, acesta mai suferise două infarcturi. Astăzi, familia l-a adus la Buzău, iar trupul i-a fost depus la capela Sf. Ștefan din cartierul Micro III.

Înmormântarea va avea loc duminică la prânz la Cimitirul Sf. Vineri de lângă Fabrica de Bere.

Citește și articolul: Ce au constatat ieri polițiștii buzoieni după ce au oprit în trafic acest Cherokee ?

Balaban a devenit prefect al Buzăului în septembrie 2007 în Guvernarea Tăriceanu atunci când a preluat funcția de la Cristi Bîgiu, plecat la București ca șef al ANRSC. A ocupat această funcție până în 2009 când a fost înlocuit de Valeriu Ungureanu și, ulterior, de Paul Beganu.

Anterior numirii ca prefect a fost șef al Direcției Agricole. La bază era inginer mecanic, după ce a absolvit Politehnica din București, specializarea  în 1981.

„Dragii mei.Mi-a mai plecat un prieten,un om care mi-a fost drag.Un om bun, modest, cu bun simt, cu umor si care avea un mare defect: credea in oameni.BALABAN GABRIEL ALEXANDRU. A fost un bun inginer, a fost prefect al Buzaului, a fost director al Directiei Agricole Buzau. Drum bun ,Gabi!”

Balaban lucra la București ca inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului după ce a cîștigat în 2015 procesul intentat Guvernului.

În 2013, Balaban fusese destituit de Victor Ponta din funcția guvernamentală și distribuit la CJ Buzău.

La această oră, sute de buzoieni care l-au cunoscut și apreciat scriu pe rețelele sociale mesaje de condoleanțe.

Corina Serbanescu: Nu pot sa cred ! A fost vecinul meu, un om modest, bland, cuviincios, un adevarat Domn! Dumnezeu sa l odihneasca in pace!

Citește și articolul: Ultima oră! Impact între autoturism și căruță nesemnalizată. Patru copii, transportați la spital

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „S-a prăpădit un fost prefect al Buzăului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.