Azi s-a pus gazonul și s-a probat instalația automată de irigare

Vești bune de pe șantierul din centrul Buzăului.

Azi s-au așternul rolele cu gazon
Spațiul verde beneficiază de irigare automată
Copacii ornamentali au fost păstrați. În jurul lor se vor amenaja băncuțe

Vești bune

Șef Șantier, ing. C-tin Vasiloiu: „Planul este să deschidem pietonilor Aleea Trandafirilor înainte de Paște. De săptămâna viitoare ne va veni în ajutor o echipă de la Bistrița care va monta plăcile de granit. Aici mai sunt doar mici retușuri de făcut”.

O veste bună e legată și de închiderea întregului șantier, inclusiv cu Piața Dacia. Graficul e făcut ca pe 25 mai să fie gata cu totul.

loading...

10 comentarii la „Azi s-a pus gazonul și s-a probat instalația automată de irigare

 • In mod sigur! Tot ca la Lidl? Decembrie, 10 februarie, 10 martie…2030 cand buzăul va atinge atata atractivitate pentru investitori…. bla bla bla

  Răspunde
 • …. dupa care va sparge asfaltul Compania de Apa ( vezi Spiru Haret in drept Bloc 21B ce groapa este … , vezi Bd INDUSTRIILOR unde de cel putin 3 ori s-au ” repozitionat ” gurile de canal sau Bd Unirii in Micro 3 unde dupa mareata asfaltare a Bd Unirii , s-a spart asfaltul ca a cedat canalizarea ….. De spargerile de asfalt cauzate de Swarco pe tot Bd UNIRII nu mai spun ca semafoare nu sint pe Trandafirilor …. Altminteri …..

  Răspunde
 • Domnule Tereacă!
  Vă supun atenției o problemă de calitate constatată la lucrările de placare trotuare-Aleea Trandafirilor ,cu rugămintea să faceți ceva pentru fi luate măsuri de remediere.
  Concret, pavajul parțial realizat de vechea firmă pune în evidență calitatea proastă a multor dale de culoare NEAGRĂ, care se vor a fi PREMIUM, scumpe deci, dar prezintă supărătoare defecte de fabricație: fisuri lungi, muchii ciobite,goluri de turnare la suprafață.
  Practic, aceste plăci trebuiesc înlocuite.
  Nici montajul lor nu arată profesionalism….
  Domnule Tereacă , suntem în zona zero,ce naiba!
  Cu stimă!

  Răspunde
  • Ai perfecta dreptate. Acolo pare ca s-a lucrat doar cu materiale respinse de CTC ce in mod normal se vand la pret de dumping catra saraci mai pe sub mana sau sunt direct trimise spre linia de distrugere.

   Daca venea acasa o firma si monta placi ca alea, cu siguranta nu primea nici o plata la ce lucrare a iesit. Dar daca banii se dau de la fraierii de contribuabili, sunt convins ca au primit plata umflata si integrala in avans.

   Răspunde
 • @Ion: ce treaba are Primarul cu deschiderea Lidl, care este o entitate privata ?!
  Mai gandim putin sau doar ne place sa behaim ?!

  Răspunde
  • Are, ca toate lucrarile din oras au inceput a fi anuntate cu un termen si au sfarsit prin a fi amanate pana la nefarsit.
   Daca nici entitatile private nu sunt capabile sa respecte termene anuntate cand au un interes financiar concret si imediat, ce asteptari sa ai de la entitatile publice unde fie ca termina sau nu lucrarea ei tot isi incaseaza banii sub forma de salarii, indemnizatii si sporuri si oricum ajung sa primesca pensii speciale grase.

   Ce zici, e gata Lidl Orizont pana la Paste sa prinda macar imbunzeala de Paste de catre oile din Orizont?

   Răspunde
 • Pixele, lasa comentariile din spatele altor identitati.
  Behaie si tu ca o oaie cu tupeu, ce naiba.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.