Slider

Azi s-au împlinit 4 ani cu Toma primar. Edilul șef a prezentat raportul VIDEO

Azi, s-au împlinit 4 ani de când C-tin Toma a fost ales primar al municipiului Buzău.

Prilej de bilanț VIDEO pentru edilul șef – care a prezentat buzoienilor într-un clip de 30 de minute (publicat pe contul său de facebook) o parte a realizărilor din mandatul acestuia.

FAPTE ȘI CIFRE5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Din pricina crizei coronavirus mandatul lui Toma, ca și al celorlalți primari din Buzău și din țară, va fi prelungit până în septembrie/octombrie când vor avea loc noi alegeri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Azi s-au împlinit 4 ani cu Toma primar. Edilul șef a prezentat raportul VIDEO

  • Auras, zero comentarii!!?? Ce să înțelegem din asta?

  • Am mai zis, dar totusi încerc să mai repet. Am văzut că la nici o postarea de-a mea nu am primit niciun raspuns. Să încep cu începutul. Acum 4 ani dl Toma a făcut campanie cu tot staful PSD. A venit si la noi pe Str. Independentei și ne-a spus că dacă îl votăm, și iese primar, în prima săptămână asfalteaza strada și reface trotuarele. Ce să vezi? Noi l-am votat, a ieșit primar. Ce crezi? NIMIC. Dn contră, șia trimis oamenii să tae teii, care erau în floare, căăăăă… vezi doamne încurcă…… Ce incurca? Eu cu manuțele mele am plantat teiul acum 20 ani. Era o frumusețe. Acum dacă veniți să filmați să vedeți cum arată, o sa va dați singur răspunsul. Noi suntem toti hotărâți de pe această stradă și nu o să-l mă votăm. Îl așteptăm și anul acesta, numai să vină. Locuri de parcare NU, stradă NU, trotuare, NU. Răspunsul nostru, NU. De ce trebuia sa tae teii tocmai acum? Dacă știam că se întâmplă așa, eu mă legăm de “copilașul” teiul pe care l-am crescut de mic cu foarte mare dragoste, și el îl tae. De ce nu a tăiat pomul vis a vis de el care este uscat din cap până în picioare?. I-am întrebat a doua zi pe cei urma să mai tae și alții și mi-a zis că nu li sa spus de acela. Nu le-a spus că pe cei uscați, numai pe cei care erau în floare. Așa că…. votat un CATEGORIC NU. Mă puteți contacta la nr tel 0766561584. Va doresc succesuri.

  • Fata de Boscodeala Toma e parfum , alta e treaba, cum să îl pui pe Ion Viorel viceprimar, ați inebunit cu toții?

  • Simplu! Cui nu-i place ce a facut Toma in 4 ani, sa-l voteze din nou pe Boscodeala……[Leo]

  • Aduceti-l din nou pe Boscodeala ! In felul asta, ne ajutati sa nu mai avem ABSOLUT NICIUN DUBIU cand ne gandim la emigrarea definitiva. Sa ramaneti cu pensionarii milogi si asistatii sociali. Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.