Azi. Scandal la Electrica pe Bd. Unirii: „O oră și jumătate la coadă pentru o factură”. Iată cum a răspuns conducerea Electrica

A fost scandal azi la sucursala Electrica de pe Bd. Unirii.

Unii dintre oamenii care stăteau la coadă au izbucnit când au constatat că doar o casă era deschisă, iar înăuntru așteptau cu factura în mână peste 50 de persoane.

„Veniți vă rog să filmați aici, la Electrica. Trebuie să stai o oră și jumătate la coadă ca să-ți plătești factura la lumină. Nu se poate așa ceva. Din patru case nu funcționează decât una. Poate dacă ați scrie dvs. la ziar se sesizează cineva”, e rugămintea unui buzoian către reporterul buzoienii.ro.

La fața locului, într-adevăr coadă și oameni nervoși. Răstimp a mai a apărut o casieră, dar tensiunea încă domnea înăuntru.

„Faceți poze să se vadă la ce coadă trebuie să stăm pe căldura asta. Chiar nu pot fi aduse mai multe casierițe ?”, ni s-au adresat oamenii care stăteau la coadă.

Mai puțin de acord a fost doamna-angajat a unei firme de pază, care l-a luat pe reporter de mână ca să-l dea afară. Unii dintre clienți au ținut partea ziaristului, iar doamna de la pază s-a mai calmat nițel după ce i s-a spus că acolo este totuși un spațiu deschis publicului. Măsuri a luat și directorul SDEE Muntenia Nord, Ovidiu Anghel:

„Așa este mereu în perioada asta 14-21 a lunii. Oamenii își iau pensia și vin să-și plătească facturile. Acum a mai fost și această mini-vacanță. Ca să nu se mai formeze cozi am decis astăzi să suplimentăm la patru numărul caselor deschise, cel puțin până când trece valul. Vreau însă să-i informez pe clienții noștri că pot merge la orice bancă pentru a plăti factura. De asemenea în magazine funcționează o mulțime de pay-point-uri unde, de asemenea, se poate plăti rapid factura. Pentru cei care au card, factura se poate plăti și la ATM. De aceea, adresez și pe această cale rugămintea către clienții noștri să nu mai stea la coadă în caz că văd că înăuntru e aglomerație”, ne-a declarat Ovidiu Anghel, director SDEE Buzău.

loading...

8 comentarii la „Azi. Scandal la Electrica pe Bd. Unirii: „O oră și jumătate la coadă pentru o factură”. Iată cum a răspuns conducerea Electrica

 • Asa este coada permanent!!!!sa le fie rusine conducerii electrica!!!!! Este o bataie de joc sa asteptam cu orele la rand pentru a le da bani la facturi!!

  Răspunde
 • Ceea ce spune directorul Anghel este absolut corect.Si eu mai merg cateodata la caseria „Electrica”,dar cand ii vad pe multi ca stau la cozile foarte mari cu factura in mana,marg imediat la o banca sau la unul dintre magazinele unde se poate plati prin pay-point si rezolv problema intr-un minut.Le recomand celor de la „Electrica” sa puna niste afise mari prin care oamenii sa ia la cunostinta si despre posibilitatea achitarii facturilor de energie electrica in aceste moduri si in aceste locuri(la banci,cec,magazine dotate cu pay-poaint-uri,ATM-uri.) fara sa plateasca nici un ban in plus.

  Răspunde
 • De ce nu platiti online, iti ia mai putin de un minut.?

  Răspunde
 • cea mai buna solutie este mutarea la alt furnizor ptr ca fura si pe fata si mascat cat vor ce salarii au?????? cum arata sediile electrica?????? ce speciale primesc???????si cate mai sunt de zis si cercetat Ia intrebat cineva de sanatate:????????

  Răspunde
 • Asa ,cu o singura casiera ,este de trei luni.Eu am platit facturile de la mai multe locatii, darnu in perioada de gratie si m-am lovit de aceiasi aglomeratie.O singura casa deschisa!

  Răspunde
 • Sa fie facturile trimise in timp real pentru a le putea plati si in alta parte .Fara factura nu putem plati decât la casierie

  II

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.