„Bă, da’ sunt nebuni! E un moment crucial”

Atac ciudat de dur al lui Ion Cristoiu la adresa liderilor PNL Buzău, Pufu și Avrămescu (vezi VIDEO mai jos).

Cunoscutul jurnalist nu pare deloc de acord cu opoziția peneliștilor buzoieni pe tema unirii unirii Buzău – Țintești.

„Se întâmplă la Buzău acel referendum, care poate fi un moment crucial pentru reforma administrativă din România. Cei mai importanți primari din PNL, Boc de la Cluj și Bolojan de la Oradea, susțin acest referendum, dar, culmea, liderii PNL de la Buzău sunt împotrivă. Bă, dar sunt nebuni! Ăsta e un lucru în interesul PNL. Bine, ăștia de la Buzău zic că dacă trece referendumul atunci primește Toma prea multă putere”

Exprimarea atât de severă a lui Cristoiu la adresa liderilor PNL Buzău e cu atât mai ciudată cu cât jurnalistul a fost (mulți) ani la rând asociat cu Pufu în afacerea media de la Buzău (Șansa, Focus TV și Focus FM), unde a fost inclusiv membru fondator.

Vezi mai jos poziția lui Cristoiu din jurnalul său video.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Bă, da’ sunt nebuni! E un moment crucial”

  • Cristoiu a recunoscut singur ca daca ii da cineva un banut, danseaza cum i se canta. Nu dau 2 lei pe ce zice. A pupat mana tuturor, in functie de televiziunile la care a atarnat, e un om compromis din punctul meu de vedere, el are intotdeauna opinia celor care il platesc.

  • Norocul României că este domnul Primar originar din Țintești că altfel eram praf cu toții. Providențială întâmplarea asta. Câțiva kilometri mai într-o parte și eram pierduți…. Sau eram Megalopolis.

  • N-am niciu fel de simpatie pt Pufu sau Avramescu, dar nu dau 2 bani pe ce spune Cristoiu, De fapt, nici nu stiu daca mai exista cineva care sa se uite in gura lui.

  • Poate cineva sa afirme cu certitudine ca Ion Cristoiu, puiul de gaina nascut viu si devenit “mare jurnalist”, este altceva decat un TORTIONAR si golan de “presa”? Mergi la tembelul ala cu barba si ochelari de la TVR1 sa mancati cacat, dar nu uitati sa va luati si cate un polonic.

  • Of, Doamne! Cristoiu rectifică și amplifică ceea ce n-a fost capabil Toma să facă în ”interviul” repetat de acasă. Pufu e pupilul lui Cristoiu. Se ”ceartă” la tv, pentru aparențe. Ieri să te fi născut și să nu înțelegi asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.