„Bă, mai aveți mult de asfaltat ? Că am vrea și noi să săpăm!”. Iată unde se întâmplă cu adevărat!

Cascadorii râsului pe strada Crinului din municipiul Buzău.

Ieri au asfaltat cei de la firma de apă, după ce au schimbat niște țevi, astăzi se sapă fix în același loc.

Noii veniți sunt de la firma de electricitate.

Aceștia au stat frumos la rând zilele trecute să termine cei de la apă, iar azi au băgat excavatorul și fac șanț tot pe acolo.

După ce vor schimba cablurile, băieți buni, cei de la Electrica vor pune pământul la loc și vor asfalta la rându-le.

Foarte probabil, în aceste zile, undeva după colț pândește un nene de la firma de gaze. Acesta supraveghează să termine cei de la Electrica, pentru a-i chema apoi pe cei de la Distrigaz să schimbe și ei țevile (vezi caricatura de mai jos).

Singurul lucru bun e că Primăria Buzău n-a apucat încă să asfalteze și ea, strada Crinului fiind programată abia la anul după cum spun unii.

E drept că pe alte străzi abia asfaltate cu eforturi mari de municipalitate, după câteva săptămâni au venit „stricătorii” de la apă, gaze, electrica etc. pentru a pune celebrele petice.

Care evident că sunt mai jos sau mai sus decât asfaltul inițial.

4 comentarii în “„Bă, mai aveți mult de asfaltat ? Că am vrea și noi să săpăm!”. Iată unde se întâmplă cu adevărat!

  • Daca nu ma insel cei de la gaze au efectuat deja inlocuirile pe acolo anul trecut, deci doar in caz de avarie sa mai vina pe acolo.

  • Bună ziua…..Nu știu ce sa mai zic. …strada asta parca-i blestemata….Eu stau mă la capătul străzii spre TRANSILVANIEI și am rămas cu șanțurile fără asfalt. …Am înțeles că trebuie să avem răbdare pana-n primavara , când va fi asfaltată, în inclusiv trotuarele. ..dar măcar niște bazarca sa ne aducă. …cât privește articolul de mai sus. …Așa este la noi…

  • Tereaca nu stiu de unde DREAQU ei tu informatiile ? intradevar au sapat , dar a fost o interventie NEPROGRAMATA din cauza Doreilor . Hai pe teren si informeaza oamenii correct . Nu vad un cavant din partea ta despre Controlul Curtii de Conturi din Primarie cu un rezultat DEVASTATOR pentru cetatenii, adica gaura in Primarie , TE ROG SA-L PUBLICI DACA ESTI ASA MARE ZIARIST CORECT SI NEAFILIAT POLITIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UITE ACI PUTIN AJUTOR :

    https://www.newsbuzau.ro/eveniment/35699-zile-la-rand-am-fost-singurii-din-media-buzoiana-care-a-aratat-cu-degetul-ilegalitatile-de-la-palatul-comunal-singurii-care-cu-orice-risc-am-dezvaluit-in-anchete-devastatoare-matrapazlacurile-facute-de-primarul-constantin-toma-si-ai-lui-acoliti-flausati-I

    HAI PUBLICA ASTA DACA AI SANGE !!!!!!!!!!!!!

  • nou venitii! nu noii veniti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.