Băiat bun, Costin ne-a trimis și nouă câteva poze. Vezi galerie foto

Are 21 de ani, e buzoian și e pasionat de fotografie. Mai corect ar fi să spunem despre Costin Fetic că e talentat în a face fotografii artistice.

Dovada sunt imaginile de mai jos, surprinse de tânărul buzoian în celebra Insulă Bali, numită și „Paradisul Verde”.

Costin a fost în Bali (insulă situată sub Ecuator – în arhipelagul indonezian), săptămâna trecută.

„Vreau să împărtășesc cu voi fotografiile pe care le-am făcut și să vă spun câte ceva din spatele fiecăreia”, a spus Costin, după ce fotografiile sale au fost remarcate și de Europa FM.

În primele zile, chiar în două dimineți la rând, am mers la răsărit pe terasele de orez. Până să începem să fotografiem, am stat la povești cu localnicii, am mâncat cu ei și am aflat câte ceva despre Tegallalang”.
Ca fotografiile să capete și mai multă culoare, Costin a fost ajutat și de Carmen, o fată frumoasă din Tg. Mureș
„La Cascada Tukad Cepung, dacă ești norocos, poți prinde o ploaie cu raze de soare ce se strecoară prin “acoperisul” cascadei, doar că noi am plecat și am ajuns acolo pe o vreme ploioasă care nu s-a potrivit cu acel cadru așteptat. Cumva, printr-o magie, ploaia s-a oprit, ba mai mult, soarele a revenit”.
Cascada Sekumpul, înaltă de peste 80 de metri, e un loc unde nu încape vorba că un obiectiv ultra-wide nu e destul, putem spune că nici ochii nu mai sunt destul de wide, chiar dacă mișcăm capul/gâtul. La baza ei sunt mai mereu sute de turiști, ceea ce complică visul surprinderii unei imagini care să  cuprindă toată Cascada Sekumpul, în spendoarea ei.
„După Cascada Nungnung, am fost într-un loc și mai incredibil. Am ajuns dimineața la răsărit, după a plimbare cu barca la Templul Ulun Danu Beratan. Un loc plin de-o energie inexplicabilă, dar poate fi explicată măcar în proporție de jumătate, prin fotografie.
„Sincer, îmi doream atât de mult să merg în Bali încât nici nu am stat prea mult să analizez ce vom face cu exactitate. Văzusem deja fotografii, de-acolo, exact din locurile în care-mi doream să ajung și chiar din unele locuri noi.
Dacă îmi propun să călătoresc într-o zonă din țara noastră, mă informez în legătură cu absolut orice lucru din zona respectivă, pe când, în cazul turelor cum a fost și această în Bali, prefer ca totul să fie mai mult o surpriză.
„Dacă nu m-am documentat foarte bine în legătură cu fiecare loc, vă asigur că m-am documentat foarte bine în legătură cu echipamentul de care aș avea nevoie pentru a surprinde totul, cat mai bine”.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina de instagram a lui Costin (CLICK AICI). Buzoianul de 21 de ani – care studiază fotografia la UNATC I. L. Caragiale București – are fotografii deosebite și din alte locuri din țară și din lume.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Băiat bun, Costin ne-a trimis și nouă câteva poze. Vezi galerie foto

  • A fost acum cateva luni….

  • Saptamana trecuta…, in rai…?

  • treaba s-a petrecut in septembrie, exista un articol pe 15 oct pe blogul f64 …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.