Băiatul filmat în toaleta fetelor e nemulțumit: „Intrau și alții. De ce să plătesc eu pentru toți ?”

Conducerea Liceului Sportiv din Buzău s-a sesizat după apariția articolului din buzoienii.ro în care mama unei eleve reclama faptul că se fumează „la greu” în toaleta fetelor și că adesea băieții se refugiază (probabil tot pentru fumat) în toaleta fetelor.

Mai mult, ca să demonstreze veridicitatea celor spuse, acea mămică a și filmat pe unul dintre băieții aflați în locul nepotrivit (click AICI pentru VIDEO).

Speța va fi analizată în Comisia de Disciplină a liceului, iar elevul respectiv riscă scăderea notei la purtare.

„Nu e corect să fiu pedepsit. Și de ce doar eu ? Se știe că intră și alți băieți în toaletă la fete. Eu am intrat atunci pentru că prietena mea se simțea rău și mi-a cerut un șervețel. Am avut ghinionul să fiu filmat eu, iar toată atenția să se îndrepte asupra mea”, s-a plâns acesta.

Din lac în puț. Nu se mai fumează afară, ci înăuntru

Acest incident poate că n-ar fi apărut, dacă nu ar fi existat în urmă cu aproape două luni o altă reclamație a unui cetățean.

Acesta, locatar în blocul situat vizavi de liceu, s-a plâns către redacția buzoienii.ro de zgomotul pe care-l fac elevii ieșiți să fumeze în pauză (click AICI pentru articol).

În urma reclamației, conducerea liceului a reacționat prompt și a dat dispoziție paznicilor de la poartă să nu mai permită ieșirea elevilor din incintă.

Cum pofta de țigări trebuie musai ostoită, elevii fumători n-au avut altă variantă decât să fumeze în toaletă.

Conducerea liceului s-a prins și de manevră și i-a pus în vedere personalului de la pază să tragă cu ochiul, în pauze, înspre toaleta băieților. Așa s-a ajuns ca în recreații, prezența băieților în toaleta fetelor să devină una constantă și totodată deranjantă pentru unele dintre eleve.

În concluzie, vai de elevii fumători de la LPS, hăituți, pârâți și amenințați atât în afara liceului, cât și înăuntru, de vecini, presă, profesori, directori și până la propriii colegi nefumători.

loading...

2 comentarii la „Băiatul filmat în toaleta fetelor e nemulțumit: „Intrau și alții. De ce să plătesc eu pentru toți ?”

  • Pingback:

  • In primul rand, fotografierea unei persoane aflate intr-un spatiu privat, indiferent ca acel spatiu ii apartine ei sau altei persoane, fara acordul acesteia, va constitui intotdeauna un delict, indiferent daca este urmata sau nu de utilizarea acelei imagini sau inregistrari.

    Mai mult decat atat, in conditiile Codului Penal, fotografierea unei persoane aflate in spatii private fara consimtamantul sau ar putea reprezenta infractiune pedepsita cu amenda sau chiar inchisoare.

    La polul opus se afla situatia fotografierii/utilizarii imaginii unei persoane surprinse intr-un loc public in desfasurarea unei activitati publice (un concert, un eveniment sportiv etc.). De principiu, in acest caz, utilizarea imaginii persoanei respective fara acordul sau nu incalca legea, daca nu aduce atingere reputatiei ori demnitatii persoanei respective.

    n masura in care persoana vizata sufera o vatamare morala, iar incetarea utilizarii imaginii nu este suficienta pentru a acoperi aceasta vatamare, instanta de judecata poate obliga pe autorul utilizarii sa plateasca daune morale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.