Băiețelul de doi ani îl cheamă mereu pe bărbatul prins în zdrobitorul de struguri (VIDEO)


Scenă emoționantă surprinsă ieri de într-un reportaj video de reporterul buzauplay.ro (CLICK AICI) acasă la familia muncitorului ucis zdrobitorul de struguri.

Povestește soția, cu băiețelul de doi ani în brațe.

„Îl cheamă des pe taică-su. „Tati, tati”, zice mereu. Seara sau când își aduce aminte el, ori când îl vede în tablou. A văzut când ne-a adus contabilul bicicleta și telefonul mobil. „Tati, tati” a început iar. El știa bicicleta, fugea înaintea lu’ taică-su când venea seara de la serviciu. Ce să-i zic ? Îi spun că tati e plecat cu patronul pa și nu știu când vine. Când se va face mai mare și va înțelege o să-i spunem adevărul”.

Înduioșător, micuțul s-a prins că se vorbea de tatăl său, și a repetat din nou „tati, tati…”.

Cum răposatul era singurul care aducea bani în casă, mama – casnică și cu doi minori – este îngrijorată în privința viitorului.

O asociație filantropică diin Buzău a demarat o campanie de ajutorare a familiei năpăstuite (CLICK AICI).

Din informațiile reporterului buzoienii.ro și statul va ajuta. În primul rând cu ajutorul de înmormântare (în jur de 4 mii de lei), iar apoi cu pensie de urmaș – 6 luni pentru mamă, dar și pentru cei doi minori.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Toate aceste salvări așteaptă la un service din Buzău. Cum se descurcă Serviciul de Ambulanță ?  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Băiețelul de doi ani îl cheamă mereu pe bărbatul prins în zdrobitorul de struguri (VIDEO)

 • Situație foaarte urâtă .

 • Ce penibil.
  Incearca sa stoarca de bani oamenii care sunt naivi si pun botul la asfel de manipulari emotionale.

 • Ba cel puțin pnm….se știe că a murit omul acela într-un mod urat. Daca cnv incerca sa facă altceva decât realitatea . Dumnezeu va avea grijă de ei. Sper sa nu fie așa cum spui u Anonim. Sperrrr

 • Au mai murit si altii in moduri asemanatoare, dar familiile lor au avut decenta si nu s-au grabit sa cerseasca bani prin presa si asociatii, ci si-au vazut de necazul lor si nu au incercat sa profite de oameni sa faca bani.

  Femeia deja a incasat mii de euro ajutor social de stat pentru moartea sotului si va incasa atat ea cat si fiecare copil indemnizatie sociala lunara de la stat pe langa ce incasa deja ca ajutoare sociale pentru ca are multi copii si nu a muncit nicaieri.

 • Ma asta Anonim…Esti prost facut gramada…dute.n pana mea…boule..tu nu ai copii sà le vezi ochii plangand..traiesti degeaba.

 • Penibil esti tu (Anonim) spalati gura cu sapun, inainte sa critici fara cunostinta de cauza. Probabil esti un corupt ipocrit si platit sa faci comentarii!!!

 • Anonimul eu nu blestem dar finca nu sti sa vb sa dea dumnezeu sa suferi si tu mai mult de cat ia pentru ca eu sunt din sat cu ia si eu stiu cat de mult suferă femeia asta

 • Ufff ce greu!!! Daca acel „Anonim”daca el nu are taria sa se prezinte asta nu inseamna ca toata lumea isi doreste si traieste numai ca el, in anonimat. Acesti copii si mama lor formeaza o familie ranita, o familie care a ramas cu lipsa fizica a stalpului casei lor, care stia si putea sa bata un cui, sa faca ce le este lor greu, cel care le aducea pospaiul ala de bine ce-l platea un patron care nu stie decat sa faca bani pentru el, fara a avea grija in nici un fel de latura umana a activitatii la care cheama oameni necajiti. Asa ca anonimule care esti, sa stii ca acesti copii au nevoie in afara de bani, de ajutor in curte, sa le sparga cineva lemne, sa le aduca apa, sa le faca focul. Toate astea, daca ai putin creier, du-te si vezi cine le face si nu mai vorbi numai si numai din creierul tau sec. Da-le Doamne, putere familiei sa treaca peste asta iar noua minte sa incercam sa-i ajutam cumva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.