Băieții și fetele vor putea sta mai mult în Drăgaică. Lucru de bun simț remediat

Primarul Toma și-a propus ca din acest an să șteargă de praf târgul Drăgaica, ba să-l și coloreze cu bun gust.

Ținta e ca în câțiva ani Drăgaica să-și recapete gloria de odinioară, când localnicii, dar și vecinii de la șes, deal și munte veneau an de an la bâlci pentru comerț și distracție. 

Cum la târg se bea multă bere, iar din acest an, în fiecare seară vor fi concerte care se vor prelungi în noapte, înființarea unei toalete decente era un lucru de căpătâi.

O hazna, căci ăsta e termenul potrivit, a existat și în anii trecuți, însă puțini aveau curajul de intra, iar cei care o făceau riscau să facă hepatită din cauza mirosului și a priveliștii. 

Noua conducere a SC Piețe, Târguri și Oboare, a rezonat cu vrerea primarului și a modernizat corespunzător toaleta din incintă.

S-au pus wc-uri turcești, pisoare, gresie, faianță, bateriile și lavoarele sunt și ele noi, există până și cabină de duș! 

S-a modernizat până și căsuța în care va funcționa un punct permanent al poliției locale, dar și vestiarul în care artiștii se vor putea pregăti în condiții decente de spectacol. 

Mai jos au fost inserate și câteva fotografii de dinainte. Vă recomand să nu deschideți fișierul, ci doar să vă uitați în fugă cu coada ochiului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Băieții și fetele vor putea sta mai mult în Drăgaică. Lucru de bun simț remediat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.