Bărbat, accidentat grav când traversa strada

Un bărbat de 40 de ani a fost accidentat grav în timp ce traversa strada Dorobanți, în zona pieței din apropiere.

Bărbatul, care a încercat să traverseze fără a se asigura, la distanță de trecerea de pietoni, a fost rănit destul de rău la cap și la gât de mașina condusă de un șofer de 26 de ani din Mărăcineni.

IPJ Buzău: „Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dorobanți(în zona pieței) dinspre strada Horticolei către Aleea Sporturilor, un șofer în vârstă de 27 de ani, din Mărăcineni, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Buzău, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Bărbat, accidentat grav când traversa strada

  • De ce s-a simtit nevoia sa se adauge „la distanță de trecerea de pietoni” cand in realitate nu este nici o trecere de pietoni acolo. Pare ca a fost introdusa special pentru a da apa la moara unora sa creada ca soferul e vinovat si ca pietonul a trecut in apropiere de o trecere.
    In realitate acolo nu exista nici o trecere de pietoni in apropiere. Barbatul traversa de la… crama plina cu vin. Soferul chiar nu avea nici o vina. Vina o are doar barbatul, care a traversat neregulamentar fara ca macar sa se asigure. Singurele treceri de pietoni de pe acea strada se afla in statiile de autobuz, statii care sunt la sute de metri distranta la intersectiile cu strazile laterale si care nici nu se vad in zare de la locul unde s-a trantit pietonul pe jos.
    Sursele zic ca barbatul a atins putin lateralul masinii, dupa care a facut ca la fotbal, s-a trantit pe teren si a cerut sa vina arbitrul, pardon smurdul si politia. O fi zis ca e rost de niste bani nemunciti daca face pe accidentatul. E si vina media care incurajeaza astfel de gesturi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.