Bărbat căzut de pe pod în apă! „Era cu capul sub apă!”

Accident stupid, dar foarte probabil mortal în această seară în satul Valea Părului (Cărpiniștea), comuna Beceni.

Un localnic a găsit o bicicletă pe un pod de pe drumul județean (DJ203K). Omul s-a uitat în jur, n-a văzut pe nimeni. Când a privit sub pod cetățeanul a zărit în apă o siluetă ce părea nemișcată. Cetățeanul a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la pompieri și o ambulanță SMURD de la stația Beceni. În apă a fost găsit cu capul în jos un bărbat.

Imediat s-au declanșat procedurile de resuscitare, dar șansele sunt minime. În caz de înec, victima trebuie scoasă din apă în 3-4 minute, altfel nu mai poate fi salvată.

Podul este pe un pârâu ce se varsă în Slănic, dar diferența de nivel dintre pod și sol este destul de mare.

UPDATE: S-a pronunțat decesul. Victima se numește Costel Bucur, are 69 de ani și este chiar din Valea Părului. Este pensionar și nu era, conform localnicilor, cunoscut drept un consumator învederat de alcool.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Bărbat căzut de pe pod în apă! „Era cu capul sub apă!”

  • Cred ca trebuie sa existe serioase indoili privind acest accident.Ma intreb daca nu cumva bietul om o fi fost lovit de vre-o masina si aruncat de pe pod dupa aceea,in speranta stergerii urmelor si inducerii in eroare a celor care ancheteaza acest bizar accident.Daca se va confirma un eventual accident in care sa fie implicat un autovehicul,autoturism,atunci este vorba si de o crima. Politia trebuie sa cerceteze cu maxima atentie si sa stabileasca foarte clar circumstantele acestui accident.DACA A FOST ACCIDENT. mai ales ca antecedentele bahice nu indica posibilitatea unui accident avand drept cauze abuzul de alcool.SI POATE SE ARE IN VEDERE SI O EVENTUALA SINUCIDERE.Dar,necunoscund cauzele si motivele producerii accidentului,deocamdata putem doar sa asteptam rezultatul cercetarilor organelor abilitate sa faca lumina in acest caz , destul de bizar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.