Bărbat de 68 de ani din mun. Buzău. A murit înaintea celui din Potoceni

Doi buzoieni și-au pierdut viața în acest weekend în jud. Brăila după ce au mers la pescuit pe Dunăre.

Primul dintre ei a fost un buzoian de 68 de ani din mun. Buzău.

Poliția Brăila: „Sâmbătă, la ora 11:30, politiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat de 68 de ani, din municipiul Buzău, ce venise la pescuit, pe raza localitatii Frecăței, a fost găsit decedat într-un canal de desecare”.

Localitatea Frecăței se află pe Insula Mare a Brăilei, ceea ce însemană că buzoianul a trecut brațul Măcin (Dunărea veche) cu barca

La ora 14.30, a urmat al doilea apel la 112. De astă dată, un grup de buzoieni veniți la pescuit pe brațul Vâlciu (brațul din mijloc, între Cremenea – Dunărea Nouă și Măcin – Dunărea Veche) l-au dat dispărut pe prietenul lor de 38 de ani din Potoceni – CLICK AICI pentru mai multe detalii.

În afara celor doi buzoieni, ieri, la Brăila au mai decedat doi pescari.

Poliția Brăila: „Un bărbat de 42 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la pescuit, în zona popasului Blasova, a atins cu firul undiței liniile electrice de tensiune, rezultând decesul bărbatului. În jurul orei 11:15, un gălățean de 50 de ani, în timp ce se afla la pescuit, pe un canal de irigații de pe raza localitatii Gropeni, s-a electrocutat, atingând cu firul undiței liniile electrice de tensiune. A survenit decesul acestuia”

Citește și celelalte articole buzoienii.ro de azi:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.