Bărbat fugărit, prins, încătușat și luat cu duba

UPDATE: Conducerea Jandarmeriei Buzău susține că reclamațiile localnicilor că bărbatul reținut ar fi fost lovit nu sunt corecte. „E adevărat că a fost urmărit, dar nu a fost lovit. A fost încătușat, condus la autospecială și de aici la sediu”, susține Virgil Cueru, comandantul Jandarmeriei Buzău.

Aceasta este captura uriașă de țigări reușită azi de jandarmerie. E vorba de aproximativ 23 de mii de țigări. O patrulă de jandarmerie a observat azi un schimb suspect de bagaje între două autoturisme. S-a pornit în urmărirea unei mașini care a pătruns pe strada Stăvilarului din Simileasca. Suspiciunea s-a dovedit întemeiată, întrucât jandarmii au capturat un troler de mari dimensiuni burdușit cu cartușe de țigări de contrabandă.

Două străzi din Simileasca au fost răvășite azi de de o intervenție a jandarmilor. Autospeciala a rulat cu viteză maximă pe str. Transilvaniei și a accesat cu scrâșnituri de roți și sirenele pornite strada Stăvilarului. Aici jandarmii au pătruns într-o curte – în căutarea unui bărbat.

La un moment dat, autospeciala a plecat de pe Stăvilarului și s-a mutat pe strada vecină – Lăstunului.

Aici erau adunați zeci de localnici, agitați și gălăgioși, strânși ciorchine la intrarea unui gang prin care se comunică între cele două străzi.

„Domnul jurnalist, mergeți și filmați, vă rugăm. Îl snopesc în bătaie pe Florin al lui Nicu”.

Lucrurile riscau să degenereze, unii dintre localnici, mai bine făcuți, fiind tentați să intervină în conflict.

Din fericire, tocmai atunci, o mână de jandarmi au ieșit în grabă de pe gang, purtând un bărbat în jur de 40 de ani, și au demarat în trombă pe strada Lăstunului. Au lăsat în urmă un val de nemulțumiri. „De ce a fost nevoie să-l bată în halul ăla”, s-au plâns localnicii în jur de cinci minute.

De ce-a fost fugărit, prins și bătut Florin al lui Nicu rămâne să aflăm de la Jandarmerie.

UPDATE, ora 16.00: Jandarmeria a comunicat că asupra bărbatului s-a găsit un bagaj cu 23 de mii de țigări. Acesta urmează a fi acuzat de contrabandă cu țigarete. În scurt timp, individul reținut de Jandarmerie va fi predat Poliției.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Bărbat fugărit, prins, încătușat și luat cu duba

 • Bravo! Asta merită cetățiganii care încalcă legea. Ăștia se consideră discriminați, dar nu respectă nicio lege.
  Localnicii mai bine făcuți ar face bine să stea în banca lor…

  P.S. Toți se plâng că se vând ilegal țigări, dar când cei care fac acest lucru sunt prinși se trezesc unii să le plângă de milă.

 • În Caracal la Dincă nu s-a intrat așa. Cum prindeți un țigan cum se trezesc romanii vorbind. În Caracal au așteptat la poarta mafioții și în Simileasca au întrat ca în jungla cu pistoale și cu sirele sa ne sperie copii.

 • Domnule Vlad de ce vreti sa iesiti precum paduchele in frunte. Adevaratul trafic e in alta parte. Există trafic cu tigari de calitate premium care pleaca cu un euro din fabrica si ajunge in rrromanica cu 1,5€ la en-detail.

 • Ce treaba au facut ei jandarmii…iti dai seama!?

 • Bravo Lory, cu grămăticili stai bini! Puteai să iei si tu un copilaș să arunci cu el în jăndărmi că parcă aşa se face, nu?

 • Cei din Simileasca au prins tupeu, bravo jandarmilor. Toată stima!

 • Stima jandarmilor foarte bine noi romanii muncim de ne curg apele pe noi si ăstia ii vezi ca se îmbogățesc peste noapte. Foarte bine i-o facut.

 • @Bukk șezi!

 • L-au capturat ok,dar bataie de ce??? pe dinca il tin ca in sanul lui avram….si apropo rasismul din romania nu o sa dispara pina nu se depune un proiect de lege in parlament impotriva discriminarii rromilor…dar cine sa depuna daca reprezentantii minoritatilor rrome se vand pe doi lei si zece canzerole de mici sau in cel mai fericit caz pentru o functie de consilier ,,tot pe problema rromilor,,. iar acelora care aduc critici la adresa rromilor le sugerez sa se uite mai bine in ograda lor ca sunt romani care fura, mai mult si mai bine, cu pixul. Aceste hoții au distrus Romania, nu micile furturi făcute de rromi

 • Bravo Jandarmeriei!
  Și discriminarea românilor trebuie să înceteze, legea trebuie aplicată tuturor, inclusiv ăstora de orăcăie că sunt discriminați, deși ei nu respectă mai nicio lege!

 • Nu există rromi, ci doar țigani… Ăștia nu au muncit în viața lor și nu au plătit taxe și impozite, dar vor ca statul să le ofere totul gratuit.

 • Mai bine tacea seful Jandarmeriei.
  Ala sigur a fost batut de jandarmii din subordine, daca intri in vizorul jandarmeriei n-ai cum sa scapi fara o bataie, indiferent de tipul de interventie, asta e protocolul neoficial. Mai ales daca te prind in loc ferit ochilor atunci te rup, ba chiar nu se jeneaza sa faca asta chiar in vazul tuturor sau chiar in raza camerelor de luat vederi, ca stiu ca nu patesc nimic, ca le tin sefii spatele si musamalizeaza rapid treaba si apoi ii si promoveaza.

  Si toate astea pentru ce, ca avea niste tigari? Halal tara, cand e vorba de cazuri de omor, viol, sechestrari si alte violente nu intervin si inchid telefonul in nas victimelor ca sa se intoarca la somnic… in schimb cand e vorba de niste prostii care nici n-ar trebui sa fie declarate ilegale, intervin de parca ar fi atac terorist si l-ar prinde pe Osama.

 • Cum sa declare șeful jandarmeriei ca nu a fost bătut atâta timp cât el a fost luat la picioare, a fost bătut în fata atâtor oameni, plin de sânge pe față, a fost dus la spital și ținut sub observație!! Dar în România se musamalizeaza totul, exista atâtea cazuri de bătăi, violuri, crime acolo de ce nu ajung?? Sau ajung mult prea târziu cand oamenii sunt deja morți!!! La Caracal de ce nu sa procedat asa?? Vai și amar de tara asta și de politia romana!! Asta era adevăratul hot, criminal, asta a dus tara de râpă?? Nuuu, hoții din parlament împreună cu politia și jandarmeria!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.