Bărbat mort în incendiu! Pompierii au intrat că măști de oxigen să-l caute în casă. Iată VIDEO cu intervenția

Victima se numește Gheorghe Nicolae.

Este un bătrân de 82 de ani de care locuia în fundul unei curți de pe strada Sculpturii.

Bătrânul avea obiceiul de a strânge lemne de prin tot orașul pentru a le pune pe foc.

„A fost mecanic auto la fosta SIRTA, la ieșirea din Buzău înspre Mărăcineni pe dreapta. Eu i-am spus și lui și noră-sii că așa se va întâmpla. A avut un băiat, dar i-a murit. Moșul, deși avea pensie, obișnuia să aducă tot felul de resturi și de lemne de prin oraș. Uitați-vă și dvs. are curtea plină cu scânduri și cioate. Astăzi, încă de pe la ora unu le-am spus celor din familie că nu e bine, că iese fum. dar mi-ai zis că să stau liniștit că moșul bagă lemne pe foc ca să aibă căldură. Și uite, acum la șase, că moșu a murit ars înăuntru”, ne-a spus vecinul de vizavi.

Pompierii nu puteau intra în casă din cauza fumului puternic.

S-a intervenit atât dinspre strada Sculpturii, cât și prin spatele casei – de pe strada Parâng.

A fost nevoie ca trei dintre ei să se echipe cu tuburi și măști de oxigen pentru a-l căuta pe unchiaș prin casă.

„Nu e în pat. Poate n-o fi acasă și a scăpat. Ba da, uite-l după ușă. Nu e carbonizat. Are câteva arsuri. A murit mai degrabă asfixiat”, e conversația dintre pompieri, surprinsă de reporterul buzoienii.ro din momentul intervenției.

 

loading...

2 comentarii la „Bărbat mort în incendiu! Pompierii au intrat că măști de oxigen să-l caute în casă. Iată VIDEO cu intervenția

  • Acest vecin minte cu nerusinare. Se da erou dupa razboi. Daca a vazut focul de la ora 13,00 trebuia sa anunte pompierii si salvarea chiar daca nu a reusit sa anunte membrii familiei. Dar nu a facut nimic pentru a_i anunta pina la ora 17. Deoarece la orele care spune acest vecin ca a incercat sa_i anunte nora, nepoata si prietena nepotului au fost acasa. Acest om astazi ar f_i fost in viată daca acest vecin ar f_i facut ce se lauda la interviu.

    Răspunde
  • De ce unii oameni atunci cind te văd la necaz in loc să te ajute ies si birfesc. Ce dacă Nicolai Gheorghe aduna lemne chiar dacă avea pensie? Făcea vre_o infractiune? Nu. Era un om harnic care la 87 de ani nu avea rabdare să stea degeaba. Daca va uitati la acei vecini care privesc la incendiu la un moment dat rid in hohote de parca ar f-i asistat la un spectacol de comedie. Acolo murise un om ars de viu si pompierii isi riscau viata pentru a stinge incendiul . Acestui om i_au ars actele, banii si hainele citi dintre voi a_ti mers la familie sa ajutati cu ceva? Durerea pt noi cei care l_am cunoscut si iubit e foarte mare. Dincolo de omul pe care voi il dispretuiti ca umbla cu caruciorul pe stradă a fost un om cu suflet mare care a muncit si nu a cersit nimic la nimeni vreodată. Dumnezeu să_l ierte.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.