Bărbat prăbușit în beci. Pompierii au ajuns la fața locului

La această oră pompierii buzoieni execută, după un apel la 112, o misiune de salvare în satul Fântănele, comuna Mărgăritești.

Conform primelor informații un bătrân de 80 de ani s-a prăbușit în beci din cauza gazelor emanate de vinul în fermentație. Astfel de incidente se petrec în fiecare an în această perioadă.

Un pompier va coborî în meci purtând mască de oxigen.

UPDATE 1: Bătrânul a fost scos. E în stop cardio-respirator. Se efectuează manevre de resuscitare, dar șansele sunt minime.

UPDATE 2: S-a pronunțat decesul

Atenție. Nu se permite intrarea în încăperi în care vinul fermentează, dacă nu există ventilație corespunzătoare. Pentru a verifica, e nevoie de mers cu o lumînare aprinsă care se va stinge dacă nu există oxigen suficient. Dacă mergeți în astfel de încăperi, anunțați pe cineva, iar dacă suspectați că deja există o victimă, nu mergeți după ea pentru că vă expuneți pericolului. Indicat este să apelați la 112.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.