Bărbatul lovit de trotinetă în Crâng, un fost învățător în Buzău

S-a aflat cine a fost bătrânul decedat după ce a fost lovit de o trotinetă electrică în parcul Crâng din Buzău.

E vorba de Ion Ene, fost învățător apreciat, cu har și haz, la școala din cartierul Micro XIV.

A cantat și în corul Lyra înainte ca un cancer să-i fi atins corzile vocale.

Ieri, Ion Ene se plimba prin parc, vizavi de bisericuța din Crâng.

„Am strigat la el, cu zece metri înainte, să se dea la o parte de pe pistă. Dar, când m-am apropiat de el, în loc să se ferească a mai făcut un pas înspre pistă. Apoi a rămas mască, nu s-a mai mișcat. Din păcate, totul a fost așa rapid, n-am reușit să-l evit”, a declarat bărbatul de pe trotinetă.

După lovitura primită, Ion Ene a stat, conform martorilor, câteva minute întins pe asfalt, până la sosirea ambulanței.

Din păcate, câteva ore mai târziu, fostul învățător s-a stins la spital – în timp ce se pregătea transferul spre un spital de neorochirurgie. Lovitura la cap (când s-a prăbușit s-a dat cu capul de asfalt) i-a fost fatală.

Decesul a fost anunțat pe facebook de fiica acestuia, Valentina, profesoară de pian la Conservatorul din Coimbra, Portugalia.

„Cu mare durere in suflet, vin pe aceasta cale să anunț família, prieteni si colegi de stingerea din viața a tatălui meu, Ion Ene. Trăim timpuri accelerate , probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și i care se mișcă intr-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a interrupt drumul vieții.
Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. Cu calmul lui extraordinar putea să mute si munții din cale, trecând peste orice obstacole ale vieții, cu credință . Cu toată puterea a luptat și a invins cea mai complicata boală a secolului. Cu etică, răbdare si înțelepciune , a format generații după generații , lăsând amprenta in diferite școli unde a fost dascăl. Avea miere pe buze cu sfaturile lui pentru toți , chiar și pentru cei care-l dezamăgeau uneori. Cânta cu tot sufletul in corul Lyra , alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!
Toți îl vom aminti pentru ceea ce a fost. Un tată. Un soț. Un prieten. Un frate. Un om. Acum e o stea si straluceste pe cer undeva langa Dumnezeu”.

loading...

2 comentarii la „Bărbatul lovit de trotinetă în Crâng, un fost învățător în Buzău

  • O moarte demna a unui OM care le-a pus plaivasul in mana cine stie cator generatii de buzoieni si care a murit ucis de o bestie inconstienta.
    Asa s-a ajuns in Romania de azi: bestiile si leprele au dreptul de viata si de moarte asupra oricui.
    Criminalul va primi vreo cativa ani cu suspendare, sau s-ar putea sa scape chiar nevinovat ptr ca invatatorul s-a aflat pe intangibila pista de biciclete, supusa regulilor tabu-ului…….[Leo]

  • Nu e suficient se traseze niște linii pe asfalt, ca sa spui ca si făcut piste de biciclete. In unele locuri abia daca pot trece pietonii, in altele marcajele sunt aproape șterse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.