Barieră nouă. Parcare doar pentru ei

Adio! Contribuabilii nu mai pot să-și lase mașina în parcarea de la ANAF, atunci când vin să-și plătească impozitele.

De câteva zile – la intrarea în parcare s-au înființat o barieră și semnul de circulație „Interzis – cu excepția ANAF”.

În aceste condiții, chiar dacă te oprești doar 5 minute (să lași o hârtie prin care să dai bani statului) va trebui să plătești și 2 lei parcarea. Fie la Primărie, lângă părculeț (dacă găsești loc), fie la parcare „la Brebeanu”.

Noaptea minții

Apropo, alde Brebeanu (junior și senior), deși sunt proprietari, nu dau voie să se spună „parcarea lui Brebeanu”. Dacă i-au făcut firmă unei lucrătoare de la ei de la hotel, firmă care cică administrează parcarea, se cheamă că nu mai e „parcarea lui Brebeanu”. Cel care zice așa, „parcarea lui Brebeanu”, se alege cu proces în care alde Brebeanu – senior și junior – cer 250 de mii de euro „despăgubiri morale”. Noaptea minții!

„Parcarea lui Brebeanu”

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Barieră nouă. Parcare doar pentru ei

 • Intrebarea este de ce ANAF reprezinta „angajatii ANAF” si nu institutia in sine care are o masina?
  la fel cum si MAI (la sediul politiei) reprezinta lucratorii MAI si nu masinile ministerului!
  Se pare ca exista un concept prin care Bugetarii se considera institutia nu angajatii ei!

 • de care cateva zile? este din decembrie bariera la finante

 • @anonim, în fața sediului IPJ Buzău este permisă oprirea doar pentru autovehiculele care aparțin MAI, nu ale angajaților MAI.
  De asemenea, în zona sediului Poliției municipiului Buzău poate parca oricine.
  În schimb, la ANAF parcarea este doar pentru autovehiculele angajaților ANAF, mașinile de serviciu fiind parcate în parcarea subterană de sub sediul ANAF, iar în fața sediului Primăriei municipiului Buzău pot fi parcate doar mașinile instituției, dar și cele personale ale unor angajați sau ale unor prieteni al celor din primărie cu funcție de conducere. Contribuabilii să parcheze unde vor…

  Asta așa, pentru corectitudine.

 • Ca-i pamantul ma-sii nu ????? Ciocoii vechi si noi, dar-ar naiba in ea de viata! Si prostimea, ca boii, la poarta!

 • Angajatii ANAF utilizeaza autoturismele proprietate personala in deplasarile in interes de serviciu, fiindu-le decontata doar benzina, la un consum si pret stabilite lunar de catre conducere. Probabil ca ar trebui sa-si plateasca singuri si salariile pentru ca unii sa fie multumiti!?! Daca acel lot de teren este impozitat catre institutie, unde e problema? La Primarie nu e parcare „privata” dedicata exclusiv angajatilor? La Prefectura? La banci (exclusiv angajati)? La Politie? In curtea SJU (locuri dedicate strict angajatilor)? Da, Brebeanu a muls pe orasul asta, in tandem cu multi altii, de ani de zile, dar de aproape 5 ani e Toma primar. Sau nu este? Cum de accepta acel loc viran in buricul targului? Destinatia e de parcare, dar etajata, asa se laudau fostii infractori de drept comun parca. Macar un pospai de asfalt sa fi turnat, dar cum isi sorb si ultimul strop de negru de sub unghie, rezultatele inca se lasa asteptate. Pentru amarastenii din imobilele istorice darapanate s-a gasit „solutie” cu impozitarea in plus daca proprietarii nu si le amenajeaza la un standard decent, cu biznismenii de hartie nu se poate, moare economia orasului fara ei.

 • Așa e-n tenis: avantaj serviciu! Ca simplu cetățean, aș închide ochii la aceste derapaje, dacă ANAF s-ar dovedi că-și îndeplinește menirea pentru care există, aceea de colectare a veniturilor legale la buget și reducerea evaziunii. Dar funcționarii ei parcă vor, dimpotrivă, să ne-arate cât de bine este pentru ei cu „statul la stat”, și cât de rău e pentru cetățeanul de rând. M-am mirat adesea cum de nu ajunge în birourile ANAF mirosul persistent al evaziunii fiscale prezent vizavi de clădirea ANAF, în zona prăvăliilor de la Pomu’ Verde, unde nu ai șansa nici în calitate de colecționar să te alegi cu vreun bon fiscal pentru produsele cumpărate. Aici ar trebui să vedem acțiunea guvernanților, să micșoreze evaziunea, nu să spună pensionarilor zilnic că le indexează pensia cu procentul inflației abia la toamnă .

 • PENTRU autoritatiile din BUZAU…..IN SUEDIA IN FATA PRIMARIEI DIN MALMOO……..ESTE INTERZISA PARCAREA…..IN VIENA EXISTA P@R…..STIU BUZOIENII CE REPREZINTA ..APROPO DLE TOMA CEI DE LA ANAF PLATESC MAI MUULT SI CUM E CU CONCEPTUL ALA UN ORAS ECOLOGIC….IAR IN FATA PRIMARIEI PE SCUAR AVETI DOAR MASINII…..CIUDAT GOSPODAR ..EU DACA AS FI ZIARIST AS INTREBA ……CIND AVEM UN MEDIU CURAT IN ORAS…..SAU VORBA LUI CONU ZAHARIA TRAHANACHE..BINE ZICE FIUMIU DE LA PARIS O SOCIETATE FARA PRINTIP VA LAS PE DVS DLE TOMA SA CUGETATI…………..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.