Bariere desființate, bicicliști și pietoni îndepărtați. Iată decizia!

Minunea – prin care s-a interzis accesul autoturismelor pe Aleea Căprioarei și Aleea Mistrețului – n-a durat nici trei săptămâni.

Joi după-amiază un judecător de la Tribunalul Buzău a decis înlăturarea barierelor și reprimirea mașinilor în Crâng.

În termeni ceva mai tehnici, judecătorul buzoian a hotărât suspendarea – sine die – a Hotărârii de Consiliu Local prin care se limita accesul auto în Crâng.

În aceste condiții, de mâine va fi mai rău ca înainte, pentru că răstimp primăria a mai și asfaltat drumul – astfel că șoferii vor putea băga și viteză.

Băncile de pe margine s-au pus degeaba (nu va mai sta nimeni pe ele), iar numărul bicicliștilor se va împuțina – vor mai veni doar cei care nu se tem că vor fi luați pe capotă.

Consiliul Local are posibilitatea de a face apel la Ploiești, dar șansele de a opri suspendarea hotărârii sunt mici. Apoi, pe fond, procesul va dura câțiva ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ispravă a unui șofer cu o Dacie veche. Pietoni la un pas de a fi acroșați. VIDEO  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Un comentariu la „Bariere desființate, bicicliști și pietoni îndepărtați. Iată decizia!

  • Ei nu ,că asta cu suspendarea mașinilor pe cele două alei practic ,nu sunt drumuri ,m-a revoltat și pe mine .Nu doresc decât ca odraslele celor care au propus așa ceva să-și cumpere biciclete sau trotinete sau ce-o fi ,și să iasă la plimbare pe cele două artere .Eu așa am înțeles și m-am bucurat la ideea Primăriei de a asfalta venind ca un sprijin pentru cei mai puțin înstăriți care nu-și pot procura autoturisme ,și de aceea sunt foarte revoltat de rezilierea contractului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.