Bârlă: „Nu voi sta în poziția ghiocel dacă am dreptate. Voi contesta în justiție în caz că mă vor exclude din CLM sau din PSD”

Fostul viceprimar Fănică Bârlă a devenit personajul numărul unu al acestor zile în mass-media buzoiană după ce s-a opus în ședința CLM de ieri concedierii celor 300 de agenți locali. Astăzi, Bârlă a anunțat că își va apăra poziția în caz că se va trece la excluderea sa din CLM sau PSD pentru modul în care a votat.

„S-a schimat legea, acum nu mai poți fi dat afară așa ușor. Trebuie motive serioase, nu poți exclus doar pentru că te-ai abținut de la votarea unui proiect sau altul. Toți cei care au contestat în justiție au câștigat, au primit postul înapoi, dar și banii pentru perioada în care nu și-au putut exercita funcția. În caz că se va ajunge la excluderea mea voi face plângere în justiție. Dar poate va exista înțelepciune, pentru a nu se ajunge acolo. Voi veni, dacă se va impune, și la partid pentru a-mi explica poziția. Nu pot sta în poziția ghiocel atunci când știu că am dreptate, când consider că votez așa cum e corect și legal. Mi-am jurat că nu voi mai vota niciodată pentru a le face rău unor oameni, împotriva unor drepturi pe care aceștia le-au câștigat. Vreau să-i ajut pe cetățenii municipiului, nu să-i înrobesc”.

Ieri, la cald, după ședința CLM, primarul C-tin Toma a anunțat că va cere forurilor de conducere ale PSD retragerea sprijinului politic pentru consilierul Fănică Bârlă. Puțin mai târziu, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat că se va trece în forurile de conducere ale partidului la punerea în discuție a excluderii lui Bârlă. 

loading...

4 comentarii la „Bârlă: „Nu voi sta în poziția ghiocel dacă am dreptate. Voi contesta în justiție în caz că mă vor exclude din CLM sau din PSD”

 • POJĂRICĂ BÂRLĂ ține cu „ CLANUL ” . Dacă votează „ pentru ” , îi cer oamenii banii primiți ciubuc pentru angajare . Că doar nu i-a luat SUBinginerul specialitatea P.C.R. Boșcorodeală pe toți , să-i dea la curve .
  Omul trebuie nu numai dat afară , ci chiar ajutat cu câte un șut în cur . Unul de la primărie și unul de la partid .

  Răspunde
 • Iote, l-a lovit demnitatea. Gașca mafioților lu Boșcodeală moare dar nu se predă. Tu vorbești de dreptate, strâmbule ? La ăia cu mașinile puse la vânzare pe trotuare, la cei care funcționau cu cârciumile pe blat fără avize, la toți șpăgarii și chiloțarii din piață, ca ce fel de ghiocel stăteai ?

  Răspunde
 • Da, va ganditi la cei 300 de oameni care stau degeaba dar ceilalti 140000 care traiesc in orasul asta ca in anii 1900.

  Răspunde
 • De ce mă Coțomârlă la Focșani sunt 87 de polițiști locali și la Buzău 487? Au ajuns vrâncenii să fie mici copii la banditisme față de șobolanimea buzoiană. De ce în toată țara sunt câte 90-100-150 iar la noi 500? Aici s-a răsturnat căruța cu proști, călăriți de șpăgari hoți și de puturoși?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.