Băsescu a vrut să vină și el la spectacolul de muzică populară de la Buzău. Dar a mai cerut ceva cu care organizatorii nu au fost de acord

Reporterul buzoienii.ro a prins astăzi o discuție între mai mulți consilieri locali, înainte de ședința festivă de azi.

„Ar fi vrut să vină și Băsescu sâmbătă la Buzău la spectacolul de muzică populară. Știți că Băsescu a ajutat mult la relația cu Republica Moldova și că e unul din cei mai importanți susținători ai unirii. Am înțeles chiar că ar fi vorbit inclusiv cu primarul Toma la telefon. Toma a fost de acord, dar cică alții de deasupra lui Toma au zis că mai bine nu. Băsescu voia să urce pe scenă și să țină un mic discurs pentru cei o sută de primari din Republica Moldova care vor veni la spectacol. Dar s-a interpretat că în acest fel Băsescu ar câștiga capital politic pentru că spectacolul va fi transmis integral și de TVR. Când a auzit că nu va fi lăsat să urce pe scenă, Băsescu s-a supărat și a zis că nu mai vine deloc”.

Asta le-a spus consilierul Gheorghe Vasile de la PMP, partidul lui Băsescu, altor consilieri.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Vești proaste dinspre noul pod de la V. Pașii după viitura de pe râul Buzău. Pagube mari

Deranjați de acest incident, parlamentarii PMP Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu care primiseră invitații de a participa la spectacol au anunțat că nu mai vin.

De partea cealaltă s-a exprimat ideea că dacă Băsescu ar fi vrut să li se adreseze celor o sută de primari din Republica Moldova ar fi putut-o face de dimineață, în acțiunea festivă de sâmbătă dimineață de la Primăria Buzău.

Dacă organizatorii spectacolului au procedat corect sau nu cu Băsescu rămâne să apreciați și dvs.

Citește și articolul: Au apărut imaginile VIDEO! Accident controversat. Cine e de vină ? Bătrânul sau viceprimarul ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Băsescu a vrut să vină și el la spectacolul de muzică populară de la Buzău. Dar a mai cerut ceva cu care organizatorii nu au fost de acord

  • Normal ca nu au orocedat corect,sant niste oameni de tot cacatu,era de asteptat ca nu.l vrea preent,ptr ca ii vb de rau pe psd-isti,si bine facea,jigodiile dracu,mafie,de laprimar in jos,o mafie la buzau,de nedescris,pacat d-le primar,ne.ati tradat increderea in d-stra,RUSINEEEE,sa va fue,ca nu aveti un cuvant de spus,sau poate ca va convenit,halal primar!

  • Îl rog pe domnul Primar sa arate ca este un adevărat lider al acestui oraș și este,sa revină asupra deciziei ,sa invite un fost Președinte al României,onorându-ne cu prezenta sa,știind ca a fost ,este și va fi artizanul NOII UNIRII A ROMANILOR.A contribuit foarte mult la aceasta acțiune de UNIRE,încât i s- a retras și cetățenia de moldovean .Sa lăsam interesele mici,de grup,de partid și sa lăsam frau liber a ceea ce ne UNEȘTE,suntem ROMANI,indiferent de partid.Eu vreau sa cred ca înțelepciunea va învinge și o sa fie chemat fostul nostru Președinte.Va fi ceva de bun augur si vom scăpa și de eticheta de județ roșu.Da DOAMNE minte Romanilor!

  • In PSD ordinele de la Dragnea nu se discuta, se executa.

  • Ca toți politicienii ,nici Băsescu nu face nimic fără să urmărească ceva .Măcar pentru imagine ar fi trebuit totuși să participe la spectacol .Mă gândesc dacă asta nu i-ar fi adus un capital de imagine chiar mai puternic .

  • Mai citiți odată articolul.A fost lăsat să participe ,dar nu i s-a permis să vorbească.Foarte corect.Un spectacol organizat de buzoieni la care vrea sa vorbească un om care nu a făcut nimic pentru Buzău și buzoieni.Daca își dorește așa mult să participe poate să accepte invitația dar să tacă.Doar să aplaude

  • Etena! Asta ne mai lipseau la Buzau: mo astele politice ale acestei javre securiste! Daca vrea spectacol,sa mearga dupa curva aia de Udrea si cateaua aia de Bica.Acolo este locul JAVRELOR! Nu ai ce cauta in Buzau,javra ordinara! Nu ajung javrele PSD-iste! Nu v-a ajuns ca v-a „procopsit” cu javra aia criminala de Haissam ,care a facut numai nenorociri pe aceste meleaguri? Numai „tarfa aia „rapita” si jegosul ala de tacsu se pot bucura de prezenta „salvatorului”.Ei si papitoiul ala retardat de loaza a lui Victor Mocanu!Buzaul asta chiar este locul in care toate haimanalele politice,toate lichelele si toti nenorocitii vin ca „mustele la rahat” sa faca „politica”.Nemernicul asta crede ca daca a fost si a ramas un „lautar politic”,o sa il primeasca Botgros sa „cante” la fluier. Poate la ….”fluier cu gusa”!El a „cantat” destul la Securitate cand era marinar.Iresponsabilul asta este atat de idiot incat e capabil sa ne bage in razboi cu rusii,pentru a ii fi lui bine.Sau,poate ca asta urmareste acest tradator si vanzator de tara.MARS AFARA,JAVRA ORDINARA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.