Bătaie de joc. Autobuzele Trans-Bus intră și ies din autobază pe o uliță plină de hârtoape. Cum să nu se strice ?

Deunăzi am mers la sediul Trans-Bus pentru a realiza articolul cu împărțirea noilor abonamente către pensionari. Pe drum, atât la dus, cât și la întors, mi-a fost milă de mașina soției că a trebuit s-o chinui prin asemenea hârtoape. Mi-am promis să nu repet vreodată greșeala de a mai conduce pe aici.

Atunci am realizat și că bietele autobuze sunt maltratate de cel puțin două ori pe zi pe aceste șleauri, cu urme preistorice de asfalt. Vă dați seama, cu greutatea lor, prin suita de gropi, cum să nu se strice ?

Stau și mă întreb cum de fostul director Jercan sau șoferii nu l-au luat la bătaie pe fostul primar Boșcodeală, că atâția ani au acceptat ca autobuzele Trans-Bus să fie vandalizate zi de zi în acest fel, chiar de la plecarea din autobază.

Primarul Toma a anunțat ca obiectiv major în 2017, asfaltarea tuturor ulițelor din Buzau. Să sperăm că și aceasta e pe listă.  

Auraș Tereacă   

loading...

Un comentariu la „Bătaie de joc. Autobuzele Trans-Bus intră și ies din autobază pe o uliță plină de hârtoape. Cum să nu se strice ?

  • S-au mai plombat cu pamant. A mai rugat Jercan pe cate unu pe altul sa mai puba ceva in gropi. Poate noua conducere are trece la primar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.