Bătaie de joc. Ce zice primarul VIDEO

Sunt imagini care te descumpănesc.

Rar vezi atâta amatorism, atâta indiferență în cheltuirea banului public.

Imaginile au fost filmate de un amator aseară în satul Nicolești din comuna Puiești (vezi VIDEO mai jos).

Muncitorii pun în mare grabă o plombă la marginea unei bălți, iar bobcatul – care mai scapă câte o roată în groapa cu apă – pare să bătătorească asfaltul cu roțile, deși în imagini se zărește și un compactor.

„Am văzut și eu imaginile aseară. Mi s-a părut jenant cum se lucrează. Puteau să dea și ei apa aia la o parte, să folosească o suflantă. Azi dimineață am fost la fața locului, am ținut să vorbesc cu muncitorii. Mi-au explicat că erau la finalul zilei de lucru, că-i prinsese ploaia și că mai aveau puțin material, adică asfalt fierbinte. Ca să nu-l irosească l-au pus acolo, urmând să reia lucrarea a doua zi. Azi, după ce au lucrat din nou în zonă, nu mai arăta așa rău ca în imaginile de aseară. Mă tem totuși că asfaltul nu va face priză și că ar putea sări destul de repede”, ne-a declarat Florin Leaua, primarul din Puiești.

Drumul respectiv, pe care se pun plombe, trece prin comuna Puiești și se continuă în județul Vrancea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.