Bătaie la Buzău între ALDE, PMP și USR pentru un sediu de partid mai ieftin. Iată cine a câștigat

Pe ordinea de zi a ultimei ședințe a Consiliului Local Buzău a figurat și atribuirea de către municipalitate a unui spațiu situat la parterul unui bloc de pe Bd. Unirii Nord. Locația respectivă a găzduit în ultimii ani unul din sediile de partid ale PNL.

„Nu mai aveam nevoie de el. Plăteam degeaba chirie către Primăria Buzău. După fuziunea dintre PNL și PDL dispuneam de patru locații. Cel de lângă Palatul Comunal, cel de pe str. Ion Băieșu, cel de lângă Registrul Comerțului și acesta din Unirii Nord. La ultimul am renunțat, oricum nu o ducem prea bine cu banii”, a explicat președintele PNL Buzău, Cristi Romanescu.

Spațiul respectiv le-a făcut imediat ochi dulci filialelor locale ALDE, USR și PMP.

„Am fost personal în audiență la domnul Toma pentru a-i solicita acea cameră pentru a-mi face acolo cabinet parlamentar. Conform legii am acest drept”, a spus senatorul Dorin Bădulescu. 

În ședința de vineri a CLM a fost prezent și un reprezentant al USR:

„Domnule primar, USR Buzău a formulat cerere scrisă pentru a primi un spațiu pentru a servi ca sediu partidului nostru. Suntem conform ultimelor alegeri a treia forță politică din România. Însă, nu am primit niciun răspuns scris de la primărie. Cu noi cum rămâne”, a precizat trimisul USR, Sebastian Silivestru.

USR dispune de un sediu pe strada Col. Buzoianu pentru care plătește o chirie de 1000 de lei pe lună, dar și-ar dori unul cu o chirie mică, așa cum sunt cele oferite de municipalitate. Până la urmă spațiul a fost atribuit ALDE Buzău:

„Am mers pe principiul primul venit, primul servit. ALDE avea cerere depusă la primărie încă de anul trecut. O să vedem cum rezolvăm în perioada următoare și celelalte cereri”, a spus primarul Toma.

Prezent în ședință, Emil Șerban, șeful fondului locativ din Primăria Buzău, a încercat să-l liniștească pe reprezentantul USR, căruia i-a promis spațiul din strada Păcii nr. 19, unde a funcționat sediul PNȚ-CD.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938 sau pe e-mail la aurastereaca@gmail.com

loading...

Un comentariu la „Bătaie la Buzău între ALDE, PMP și USR pentru un sediu de partid mai ieftin. Iată cine a câștigat

  • Să le dea repede, repede spații cât mai ieftine și cât mai bune, în special USR și PMP, că la alegerile viitoare aceste formațiuni „ haștag-rezistente” vor trece sigur de 1%, poate vor ajunge chiar la 1,5%, dacă vor candida aici alde Mucușor Dan și Clotide Armand, haștag-milionarii hoți de la CNADR și enoriașii ubicui ai diabolicului, încă neînchis, Băsexu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.