Bătrână lovită pe trotuar de un șofer neatent


Neatenție a șoferului din imagine în această după-amiază.

Conform informațiilor primite de la polițistul rutierist care investiga acest accident, tânărul șofer nu a fost atent la efectuarea manevrei de mers cu spatele.

Jeep-ul din imagine a fost manevrat în marșarier, iar în acest timp a lovit o femeie de 85 de ani care se deplasa pe trotuar.

Bătrânica n-a fost lovită foarte rău, însă din cauza vârstei înaintate a fost nevoie de ajutorul unui echipaj de pe ambulanță.

Citește și articolul: Blocul este din Micro XIV. Focul se manifestă cu violență! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Bătrână lovită pe trotuar de un șofer neatent

  • Politia locala care patruleaza pe acolo se face ca nu vede cum fac unii curse pe trotuare chiar in centru. De masini care se urca pe trotuare sa parcheze fix in fata unde au nevoie nici nu mai zic, ca e plin centrul de asa ceva. Ba chiar cand urca pe trotuare te claxoneaza si te injura ca tu pieton circuli pe trotuar si trebuie sa astepte dupa tine sa intre ei pe trotuar.
    Iar primaria refuza sa puna stalpisori sa impiedice masinile sa intre pe trotuare, lasand oamenii sa fie omorati cand merg pe trotuare linistiti.

  • Știți la ce concluzie am ajuns ? Că oricât de mult te-ai păzi ,când e să se întâmple se întâmplă .Asta să nu se creadă că mă culc pe urechea asta ,dar e un fenomen din păcate întâlnit tot mai des și cad victime multe persoane nevinovate .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.