Bătrâni bucuroși și mândri azi la holurile Primăriei

Aglomerație astăzi pe holurile Primăriei.

Sute de vârstnici au venit astăzi pentru a fi felicitați de către municipalitate pentru fidelitatea dovedită în cuplu.

Nu mai puțin de 960 de cupluri de buzoieni au depășit 50 de ani de la căsătorie!

Ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, municipalitatea le-a oferit acestora câte o felicitare, o floare și un plic cu 150 de lei.

Tot astăzi, au fost premiate și cele 75 de cupluri din Buzău care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie.

Cei care au reușit performanța de a atinge nunta de aur au primit de asemenea câte o diplomă, o floare și un plic cu 150 de lei.

„Nu e nimic electoral în asta. E o mică recunoștință a noastră pentru cei care și-au adus contribuția la viața cetății. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru cei mai tineri și acest oraș. Le urez sănătate și la cât mai mulți ani”, a spus, azi, primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: „Nu mă așteptam. Mi s-au înmuiat picioarele de emoție”. Iată ce i s-a întâmplat lui Costel Vânătoru

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Bătrâni bucuroși și mândri azi la holurile Primăriei

  • Parintii mei,fam.Grigore Petrache, implinesc 60 de ani de la căsătorie pe 6 octombrie si nu au primit invitatie!Care sunt criteriile de selectie?

    Răspunde
  • Duceți-vă la urgență la spitalul județean să vedeți cum sunt tratați batrânii. Dupa ore de așteptare mulți pleacă acasă pentru că nu mai pot aștepta și peste 5-6 ore in sala mizerabilă și arhiplină pe scaune de autogară. Apoi vizitați batrânii bucuroși și mândri de la Azilul Marghiloman. Intrebați bătrânii cât dau la doctori ca sa-i trateze si daca le mai rămine un ban in buzunar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.