Exclusiv! Învățătoare în vârstă, jefuită aseară de 130 de milioane lei vechi. „Bine că nu m-au omorât!”. Iată unde s-a întâmplat

Tâlhărie produsă noaptea trecută în noaptea trecută în satul Maxenu, comuna Țintești.

O bătrână de 80 de ani acuză că a fost jefuită de doi indivizi.

Femeia locuia singură și susține că aseară doi tâlhari i-au pătruns în locuință.

„M-au amenințat că mă omoară dacă nu le dau toți banii din casă. N-am vrut de prima dată, dar apoi au trecut la fapte. Mi-au înfipt mâna în gât, altul mi-a astupat gura și nasul. Am început să mă sufoc, n-am mai avut ce face. Le-am dat tot, numai să nu mă omoare”, le-a povestit femeia polițiștilor.

Casa unde locuiește bătrâna învățătoare

Bătrâna le-a dat hoților toți banii pe care îi avea în casă. 130 de milioane de lei vechi, economiile ei de-o viață.

Femeia este fosta învățătoare din Maxenu, iubită și apreciată de comunitate. Soțul, tot învățător în sat, a murit în urmă cu aproape zece ani, iar copii locuiesc în alte județe. Bătrâna învățătoare, locuia peste drum de școală, la strada principală, care este luminată pe timpul nopții.

Școala din Maxenu

Dimineață, ea a reclamat furtul, iar la ora 07.00 polițiști de la postul din Maxenu, dar și veniși de la Buzău efectuau cercetări la fața locului.

Mi-e milă de ea săraca. Zona gurii îi era vânătă toată. Cum au strans-o nemernicii! Astăzi își căuta câinele pe la mine pe stradă. Câinele, la cât de mult s-a repezit după hoti, a scăpat din lanț. Când a văzut-o, câinele i-a sărit în brațe și o lingea pe față….”, ne-a povestit un localnic.

Batrâna, aflată încă în stare de șoc, nu i-a putut recunoaște pe făptași. În ciuda pierderii suferite, este mulțumită că măcar a scăpat cu viață.

Citește și articolul: Câți dintre buzoieni ar fi crezut că se va asfalta și această stradă ? A fost nr. 1 pe lista cererilor șoferilor. Iată imagini de azi!

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea făptașilor și recuperarea sumei mari de bani.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Exclusiv! Învățătoare în vârstă, jefuită aseară de 130 de milioane lei vechi. „Bine că nu m-au omorât!”. Iată unde s-a întâmplat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.