Băutura, bat-o vina! Accident la podul de la Mărăcineni. A căzut de pe bicicletă, peste o mașină!

Ghinion, dar și noroc, pentru un biciclist de 59 de ani din Mărăcineni.

În această seară după ce traversase podul dinspre Mărăcineni înspre Buzău, aproape de breteaua către Dedeman, biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut înspre partea carosabilă.

„Din câte am înțeles era băut, avea și niște bagaje pe bicicletă și s-a dezechilibrat. Dar norocul său a fost că a căzut peste o mașină și nu înaintea ei, că altfel îl făcea praf. Așa a scăpat destul de ușor, nu-i rănit grav după câte mi-au spus cei de la Ambulanță”, ne-a declarat un martor.

Din comunicatul poliției s-a confirmat faptul că biciclistul era băut. La controlul alcoolscopic s-a găsit o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclistul a fost lovit involuntar de autoturismul condus de o buzoiancă de 41 de ani.

Citește și articolul: Culmea. Nou accident, după cel cu biciclistul, în această seară la podul de la Mărăcineni

Pe 7 noiembrie tot pe podul de la Mărăcineni a avut loc un accident mortal.

Atunci un biciclist de 45 de ani tot din Mărăcineni care rula pe carosabil a fost acroșat mortal de un șofer de 30 de ani din Beceni.

Șoferul era băut și ulterior a fost arestat întrucât s-a prezumat și că a părăsit locul accidentului.

Citește și articolul: După o lună și jumătate. Cristi nu vede cu ochiul drept și nu merge la școală. Agresorul n-a primit nicio sancțiune

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Băutura, bat-o vina! Accident la podul de la Mărăcineni. A căzut de pe bicicletă, peste o mașină!

  • Pingback:

  • Acum e frig și bicicliștii nu prea mai urcă în șa ,însă îmi amintesc că am pățit-o și eu astă vară la intersecția de la Primărie,pe trecere de pietoni .O șoferiță mai brunetă ,a vrut să forțeze culoarea semaforului și m-a lovit în plin și doborându-mă pe asfalt .După care mi-a aruncat o privire și a demarat în trombă .Acum zic mersi că am scăpat și așa .

  • Eu nu beau defel ,dar jur să nu mă mai urc pe bicicletă ,până nu vor fi amenajate pistele pentru bicicliști .Dacă o să fie nevoie să merg undeva ,o să circul pe trotuar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.