Băutura i-a distrus viața! Plus trei copii rămași de azi fără tată! Iată cine este băiatul din fotografie!

Ad. Nedelcu și sticla de vodcă

Era de-a dreptul beat azi-dimineață când a produs accidentul mortal de pe podul de la Mărăcineni.

Nu-i totalmente exclus ca băiatul din imagine chiar să nu fi văzut că a dat cu al său Cielo peste un om, în condițiile în care el a fost oprit de alți șoferi în rondul de la Orizont.

Conform comunicatului poliției la controlul alcooltest a reieșit o concentrație de 1,02 mg/l în aerul expirat. Aceasta înseamnă că în sânge, cel mai probabil, avea peste 2 g/l.

În România, Codul Rutier prevede o limită de 0,8 g/l alcool pur în sânge dincolo de care apare răspunderea penală.

Ad. Nedelcu la Sevilla

La conducerea în stare de ebrietate se adaugă alte două infracțiuni: ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Riscă închisoarea!

Pentru toate acestea Adrian Nedelcu din Beceni (sat Valea Părului) riscă să fie condamnat cu executare! Dincolo de omor, va cântări decisiv faptul că era în stare de ebrietate la volan!

Se spune că în spațiul privat ești liber să faci orice. Corect.


Numai că atunci când postezi fotografii pe facebook în care te lauzi că poți da gata de unul singur o sticlă de vodcă asta însemnă că relația cu alcoolul nu e una întâmplătoare.

Din păcate pentru Adrian Nedelcu acest viciu îl va costa scump. Câțiva ani petrecuți după gratii și, apoi, pentru toată viața, stigmatul de condamnat și de om care a luat viața altuia.

În plus, de astăzi, trei copii din familia lui Nicolae Prahoveanu de la Mărăcineni, vor trebui să se descurce în viață fără tată.

Citește și articolul: Greșeală fatală! Iată ce eroare a făcut biciclistul omorât de mașină pe podul de la Mărăcineni. Fratele lui a sfârșit tot pe bicicletă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.