Bd. Unirii, decopertat la ambele capete ale pasajului. Care e necazul

Lucrări la ambele capete ale pasajului de pe Bd. Unirii, între Catedrala Sf. Sava și fostul coafor Venus.

Muncitorii au tăiat asfaltul și au restricționat circulația în zonă.

Muncitorii care lucrau la tencuirea pasajului au constatat infiltrații în aceste zone.

„Apa se infiltrează prin rostul dintre două plăci. Altă soluție n-avem decât să decopertăm și să refacem izolația”, ne-a declarat șeful de șantier.

Întrucât lucrările la interior au fost sistate muncitorii au trecut azi la acoperirea contrucțiilor metalice de la gurile de acces în pasaj cu plăcile de sticlă transparentă.

Inaugurarea pasajului, programată astă-primăvară se amână pentru la vară

În mun. Buzău se desfășoară concomitent lucrări și la celălalt pasaj, cel de la gara CFR. Acolo se lucrează cu mai multă viteză, iar pasajul ar putea fi redeschis publicului la sfârșitul lunii mai.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Bd. Unirii, decopertat la ambele capete ale pasajului. Care e necazul

  • După ce trece vârful pandemie singura soluție de revigorare economică e sa se faca acum ce nu s a făcut 30 de ani. Sa continue Toma cu lucrări de mare amploare în oraș. Eventual sa preia si sa faca o centură pe șase benzi in jurul orașului. Sa asfalteze in continuare, sa construiască un spital municipal. Si multe altele cu bani UE, daca se poate. Sa dubleze numărul de muncitori,doar de muncitori daca se poate, de la Urbis cu salarii rezonabile ca o sa aiba de unde angaja. Tot ce nu a făcut boscodeala, acum e momentul. La nivel național la fel ce nu a făcut ilici si bombo trebuie făcut acum: autostrăzi, spitale, apa si canalizare in toate casele din România, gaze, poduri, autobuze electrice, cai ferate, stații CFR cu wc uri si săli de așteptare omenești, sa mai bage pe șpagari la pușcărie câte 20 de ani și atunci România o sa înceapă să semene cu Germania.

  • Cu banii UE ,CUM ? Dar Toma nu este tot al lui Ilici si Bombo ? Basescu a existat ba Anonimule, dar Constantinescu, dar Iohanis ,ce zici ,sau ai Alzheimer ?

  • Pasajul acela o sa fie cel mai bun loc din Buzau ptr talharie, violuri,cazarea boschetarilor si WC public……[Leo]

  • Nu este Toma mare primar ,dar cand ma gandesc la ,bosco”, propun sa facem statuie lui Tomita. Cand mai aud și de ,,base” si ,,mutalau”, imi vine sa vărs. Nu ma laud nici cu ,,ilici”” sau ,,bombo”, au vandut tara ,dar acum ăștia, ne vand si pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.