Bd. Unirii (tot), Transilvaniei și Industriilor. Toma a semnat contractul. Fonduri europene

Nu e spectaculoasă, dar ca însemnătate e fotografia zilei de la Buzău.

Primarul Toma și reprezentantul ministerului Fondurilor Europene au semnat contractul prin care Bd. Unirii, Str. Transilvaniei și Aleea Industriilor vor fi modernizate pe fonduri europene.

„Sperăm ca cel târziu în această toamnă să începem efectiv lucrările de execuție. Bulevardul Unirii, Strada Transilvaniei până la Fabrica de Bere Ursus și Aleea Industriilor. Contractul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea de piste pentru bicicliști și reabilitarea trotuarelor”, a anunțat primarul Toma.

Valoarea contractului este de aproximativ 18 milioane de euro.

Acesta va fi cel mai bănos contract cu fonduri europene câștigat de mun. Buzău

C-tin Toma: „În total s-au atras direct de municipiul Buzău în ultimii trei ani peste 48 de milioane de euro, iar prin intermediul Companiei de Apă, pentru investiții în infrastructura de apă și canalizare din municipiul Buzău, încă 75 de milioane de euro.
În acest moment lucrăm deja la viitorul program de finanțare de la U.E., pe perioada 2021-2026, unde sperăm să atragem direct peste 130 de milioane de euro, pentru proiecte ce vor schimba definitiv Buzăul în bine”.

Toma: „Buzăul este pe drumul cel bun și muncește pentru a-și atinge viziunea până în 2030. Adică ,,Buzăul – oraș magnet. Hai Buzău, Buzău!”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Bd. Unirii (tot), Transilvaniei și Industriilor. Toma a semnat contractul. Fonduri europene

 • Sper ca d-lui primar Toma sa-i vina mareatza idee de a asfalta si trotuarele din zona Unirii Sud, la fel cum s-a asfaltat in zona sediului Pro Romania. Sunt intr-o stare deplorabila. Sa te fereasca sfantul sa iesi cu un carut cu copil.
  Banuiesc ca n-au mai fost asfaltate de pe vremea lui Ceausescu…….[Leo]

 • Anunt si semnare de contract lasate pt an electoral. De ce in toamna ? Sa ne prinda iarna in lucru. Si asa Unirii e sufocata de masini. De Transilvaniei ce s-a mai pomenit. Ce inseamna reabilitatea trotuarelor? Ingustarea lor cu cat? Spatiile verzi reapar sau dispar cu totul? Buzoienii ar vrea niste raspunsuri si aici.

 • Care sunt proiectele acelea de 48 milioane euro?

 • Basme pentru adormit votantii PSD, lucrari de o slaba calitate, pe bani multi, tipic psd, supervizate de niste Neica Nimeni, habarnisti in domeniu, dar care si-au dat girul ca sunt ok. Praf in ochi pentru fraieri.

 • Carcoteala gratuita, acum s-a semnat pt ca acum s-au terminat DEMERSURILE BIROCRATICE CARE TIN DE GUVERN. Calitatea lucrarilor este garantata pt ca sistemul de control tine de UE, care poate retrage banii. Are Toma pacate mari, dar trebuie sa recunoastem si ce face bine si atragerea asta de fonduri a plecat de la el si de la stiinta de a atrage oameni capabili sa conceapa proiectele.

 • BRAVO! TOT INAINTE SI CÂT MAI MULTE PROIECTE!

 • Ar trebui aratat detaliat ce s-a intimplat cu cele 48 de mil euro atrase, fiindca nu se observa ca ar fi fost folosite eficient

 • Raspuns pt anonim. Cele 48 de mil € or să vină. Deocamdată s-au semnat contractele cu ADR, urmează proiectarea, desemnarea executanților lucrărilor, etc. Ăsta e mersul…

 • Cred ca trebuie sa vedem partea plina a paharului. Acest primar a facut ceva in acesti 4 ani de mandat fata de cel care a fost mandatele trecute. Asteptati si o sa vedeti ca orasul va prinde culoare. Se vor face mai multe pentru acest oras si cred ca orasul va arata ca orasele precum Timisoara, Brasov, Sibiu etc. Trebuie sa avem rabdare. Cred ca urmatorul mandat, tot acest primar il va castiga, pentru ca lumea va vota omul, care a facut ceva in acesti 4 ani. Ceilalti care sunt acolo, de la alte partide, isi dau cu parerea, dar cred eu ca daca ar lua primaria, nu ar face nimic, abia asteapta sa puna mana pe ciolan.

 • Astept sa asfalteze si strazile adiacente strazii Transilvaniei . De trei ani merg in audiente la primarie pt.aleea numita acum foarte pompos ” aleea maior Toma Anastasiu ” ( fosta intrarea Concas ) distrusa practic de traficul masinilor Concas si nu am primit decat promisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.