Bebe Ionescu: „Mi-ați modificat proiectul!” / Toma: „Ionescu minte!” / Pistol: „Ionescu a semnat”

Scandal astăzi în ședința CLM între consilierul Bebe Ionescu, primarul C-tin Toma și secretarul primăriei Eduard Pistol.

La un moment a intrat în ecuație și Ion Barbu. Motivul gâlcevei îl constituie hotărârea inițiată de C-tin Ionescu (și deja votată în urmă cu două luni) prin care polițiștii locali care nu promovează testul fizic pot fi dați afară.

„Mi-ați modificat proiectul. Față de draftul lăsat de mine apar lucruri în plus. Eu n-am scris și partea asta prin care agenții locali pot fi dați afară. O să acționez în justiție”, a reclamat Ionescu.


„Domnul Ionescu minte. Și nici nu e bărbat să-și asume până la capăt acest proiect. Voi prezenta deseară la o televiziune locală dovada că Ionescu avea habar de întreg conținutul proiectului de hotărâre. E păcat pentru el, chiar l-am lăudat la momentul respectiv că e cel mai bun proiect de hotărâre inițiat de dânsul”, a replicat primarul Toma.


„Domnul Ionescu a semnat cu mâna lui proiectul de hotărâre. Nu mai e nimic de spus. Îi recomand pe viitor domnului consilier să citească ceea ce semnează”, a afirmat și Eduard Pistol, secretarul primăriei.

Pentru că ziariștii trebuie să le spună cititorilor și adevărul din spatele declarațiilor oficiale, informațiile reporterului buzoienii.ro sunt că Ionescu și Pistol au lucrat împreună la proiectul de hotărâre.

Mai exact, Ionescu i-a lăsat lui Pistol un draft de hotărâre luat din regulamentul Poliției Locale alt oraș. Pistol s-a aplecat asupra scriiturii și a adaptat-o pentru a se aplica Poliției Locale Buzău.

La final, l-a chemat pe Bebe Ionescu pentru a semna hotărârea. Ulterior, după votarea hotărârii, polițiștii locali nemulțumiți s-au dus peste Ionescu reproșându-i că din cauza proiectului său riscă să fie dați afară. Ca să iasă din încurcătură, Ionescu susține că draftul său de proiect prevedea doar susținerea testelor fizice, dar nu și consecința – desfacerea contractelor de muncă pentru agenții care nu promovează testele.

„E o aberație ce susține acum Ionescu. Păi dacă nu se prevăd niște sancțiuni, ce noimă mai are susținerea acestor teste fizice ? Care e finalitatea ? Domnul Ionescu poate să ne dea în judecată, chiar îl rog s-o facă. N-are dreptate” – C-tin Toma

În discuție a vrut să intre și Ion Barbu, dar înainte de a apuca să spună ceva pe fondul problemei, Eduard Pistol a avut o scăpare verbală. Mândru de cele spuse, Pistol i-a luat peste picior pe consilierii PNL, iar Barbu a procedat corect taxându-i ușoara ieșire în decor.

Mai jos a fost inserat un clip video cu schimbul de replici dintre C-tin Ionescu și C-tin Toma.

loading...

4 comentarii la „Bebe Ionescu: „Mi-ați modificat proiectul!” / Toma: „Ionescu minte!” / Pistol: „Ionescu a semnat”

  • Vai ce destept este Pistol cu apa, bine ca i se termina contractul cu Primăria!
    Este vai de capul sau ……

  • Cand a fost barbat ionescu linge clante ? un oportunist!

  • Imi place cum Primarul spune ca Ionescu stia, iar consilierul primarului Eduard Pistol arogant recunoaste practic ca Ionescu nu stia ce semneaza si ca sa fie mai atent cand semneaza sa nu mai semneze pe incredere ca a vazut ce a patit daca a semnat pe incredere…

    Adica Eduard Pistol ii spune, asta e fraiere, te-am facut, daca ai fost fraier sa nu reverifici ce ti-am pus in fata sa semnezi.

  • Vai de primărie…consilieri…si consiliul local!!!
    I-aș numi…derbedei locali in frunte cu edilul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.