„Berea și alunele le dăm noi”. Tombolă cu 5 câștigători și spectacole în fiecare seară

Prilej de distracție timp de opt zile în Buzău.

Echipa care s-a ocupat cu organizarea Drăgăicii a gândit să le facă o surpriză celor care au petrecut astă-vară în celebrul târg buzoian.

„Totul a plecat de la ideea organizării unei expoziții cu cele mai frumoase fotografii surprinse astă-vară la Drăgaică de pozarul oficial – Liviu Stoica. Pornind de aici, fotografiile au căpătat ramă și au devenit tablouri ce vor fi oferite prin tragere la sorți vizitatorilor expoziției. Apoi, cineva a venit și cu ideea organizării de spectacole în fiecare seară, iar prietenii noștri artiști au acceptat. CJ Buzău ne-a pus la dispoziție Galeriile de artă, Ursus-ul dă berea gratuit, e drept fără alcool, iar noi punem și alunele. Îi invităm pe buzoieni să vină, intrarea e liberă. Opt zile de distracție, începînd de azi”, ne-a declarat Alfred Vasilescu, unul dintre organizatori.

Citește și articolul: Mii de buzoieni vor primi în 2018 ce așteaptă de zeci de ani. Iată lista completă!

Cel care după vernisajul de azi de la  ora 17.00 va deschide seria concertelor este Dan Manciulea.

În fiecare zi se va organiza o tombolă prin care cinci dintre vizitatori vor câștiga câte unul dintre tablourile cu fotografii.

Astfel se va ajunge ca la final să fie date toate cele 40 de tablouri ale expoziției. Câștigătorii le vor putea lua acasă în ultima azi a evenimentului.

Citește și articolul: Super concert pregătit buzoienilor. Iuliana Tudor, orchestra maestrului Botgros și mari cântăreți de muzică populară la Sala Sporturilor. Iată detalii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Berea și alunele le dăm noi”. Tombolă cu 5 câștigători și spectacole în fiecare seară

  • Alti multi bani sifonati catre firmele care trebuie sub deghizare de eveniment cultural-social.
    Primarul care mereu spune ca nu sunt bani pentru lucuri serioase mereu gaseste bani cand e vorba de contractele acordate pentru lacheii din jurul lui care inventeaza tot felul de evenimente mancatoare de bani multi.

    Răspunde
  • Asa e… Nimic nu e bine, cand se face ceva frumos!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.