Bețivan, scandal pe Unirii Sud. „Ți-ai bătut joc de mine!”

Serenadă, dar nu seara, ci în zori. Și nu cu vorbe de dragoste, ci cu înjurături și amenințări.

Scena s-a produs azi dimineață la un bloc de pe Bd. Unirii Sud.

Conform unor informații sumare, Julieta ar fi o profesoară, iar Romeo ar fi „un asistent de farmacie. Rocker, bețivan și cu mai multe internări la Săpoca”.

Cu două sticle la purtător

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

22 de comentarii la „Bețivan, scandal pe Unirii Sud. „Ți-ai bătut joc de mine!”

 • dar ce a patit? e dragut el. a fost violat?! :))))))))

  Răspunde
 • E Ansilan. Prietenul cel mai bun al unui idiot care scrijeleste semnul lui Hitler prin cimitir.

  Doi idioti si el si Ansilan

  Răspunde
 • Va spun eu care este povestea. Acolo sta o fostă prietenă de a sa. Sa-i spunem „N”, să nu dăm nume .. deși toată lumea din Felinare cunoaște povestea. Respectiva e o profesoară și într-adevăr și-a bătut joc de el într-un fel. Cel putin asa zice el. Mă rog, nu doresc să-i dau numele respectivului deși chiar el a zis in toate felinarele de acest lucru referitor la cum a abuzat doamna profesoară de el. Chiar și așa, să facă scandal de dimineață și să deranjeze lume nevinovată nu-i frumos. Putea proceda altfel ..dar ce să-i ceri cuiva care a băut peste măsură..

  Răspunde
 • Doar în tricou în dimineața lunii Ianuarie? Sigur e recentă filmarea?

  Răspunde
 • Dacă destinatara acestor declaraţii (,,de dragoste”) e o profesoară, lumea se întreabă mai degrabă cine e acea profesoară şi cum de a putut să se încurce cu un asemenea individ ??! Şi cu ce, mai exact, şi-a bătut joc de el ? L-a înşelat, ce i-a făcut?? Oricum, se află…

  Răspunde
 • dar stia tot liceul de treaba ca S.N. era incurcata cu el! venea si la liceu de o urmarea si facea scandal respectivul! si profa’ respectiva e tot rockerita si frecventeaza acealasi anturaje – din acest motiv s-a ajuns aici. oricum ea nu e la primul specimen de genul. majoritatea iubitilor ei sunt de acest gen. asta a avut nenorocul sa fie filmat

  Răspunde
 • E Ansilan, un betiv notoriu. Dar si profa aia nu-i mai presus, e tare dubioasă, e capabilă de multe mizerii, din cauza la betivul ăsta a băgat pe toti in aceeasi oală, tipa suferă de mania persecutiei din partea fostilor iubiti, desi acum ar fi căsătorită. Să-i spunem „N”, profa la un liceu, intr-adevăr are legătură cu Felinare si a avut multi iubiti. Ansilan e singurul care ii face asa ceva, dar si ea la câte intrigi practică si la cât instigă din anturajele ei spre fostii ei iubiti, ohoo, normal ca se intâmplă asa ceva, puteau fi mai multi. Cine stie, se răzbună pe ei :)))

  Răspunde
 • Pai asta e ansilan..da care umbla cu unu zis Telibasa …care are o bicicleta penală și vine de cumpăra băutură din statie de la baștan de la Ica de la magazin că apoi sa faca amândoi scandal. Ii cunoaște tot cartierul!!

  Răspunde
 • lucreaza la farmacia spitalului cu circuit inchis Pop Sabin Cristian se numeste. Porecla Ansilan (se trage de la un medicament care il combina si pe ala cu alcool). Baga diazepam la buzunar pe shestache.. de acolo..de la farmacia spitalului… si il combina cu alcool ..motiv pt care face asa ceva. il cunosc prea bine . hahahahahahahahahaha. SI TOTUSI NU IL CREDEAM CAPABIL CHIAR DE ASA CEVA

  Răspunde
 • Băi să muriți voi ăștia care dați comentarii că știți adevarul si ma cunoașteți foarte bine? Din țantântar faceți armăsar. Eu am facut asta si o recunosc dar am fact-o pe bună dreptate! Chiar băut fiind. Adevarul este la mine. Da, într-adevăr înainte până să închidă ochii mama ,tată neavând de la vârsta de 3 ani murind într-un accident aviatic am rămas singur. Nu e deloc ușor. Am facut multe prostii cu băutură și metal însă abia acum vad eu ce e viața cu adevărat. In altă ordine de idei filmarea e veche. Vă salut pe toți buni sau răi! Ps: Eu sunt cel filmat.

  Răspunde
 • metal? ai furat si fier vechi? :))) hai gata. ciocu mic. lasa bautara si mergi la munca… nu l-a intins mana si tras pe gat bautura…

  Răspunde
 • inca un lucru: nu te mai victimiza! esti de toata sila .cum a putut profesoara aia să stea cu unul ca tine?

  Răspunde
 • Cum am putut eu sa stau cu una că ea asta e întrebarea? Voi care arătați cu degetul mai întâi scoateți-vă bârnele din ochii voștri. (cel filmat)

  Răspunde
 • Dominisoara S. N. avea nevoie de un instalator… sanitar. Domnul Ansi. s-a aflat prin preajma la momentul oportun…. pentru schimbarea unui obertai. Dar a inteles gresit mesajul si s-a crezut într-o relatie cu domnisoara. Alții veneau faceau treaba si plecau, domnul Ansi. a pus suflet in munca sa.

  Răspunde
 • Mergi la muncă și nu mai sta sa ceri bani prin tot orașul la lume. Știi că cerșetoria este contravenție? Nu ești schiop. La muncă!

  Răspunde
 • Jhonny B
  15/01/2020 la 19:52
  Permalink
  „Dominisoara S. N. avea nevoie de un instalator… sanitar. Domnul Ansi. s-a aflat prin preajma la momentul oportun…. pentru schimbarea unui obertai. Dar a inteles gresit mesajul si s-a crezut într-o relatie cu domnisoara. Alții veneau faceau treaba si plecau, domnul Ansi. a pus suflet in munca sa.”

  Pai om cu responsabilitati :)))))

  Răspunde
 • ca un fel de p.s. – sper ca si-a invatat lectia =)))))))))))))))) sa mai faca si panarama pt o …..ca nu o pot cataloga femeie… ca o stiu personal

  Răspunde
 • p.p.s – o gasiti si pe siturile de escorte pe aia. o stie tot buzaul si colegii de la liceul resprtiv dar toata lumea tace. face si ea un ban in plus.. sa zica merci don Ansilan

  Răspunde
 • e prieten cu unul chel, porecla „viteza”, ala de are masina in parcare, de el e filmat :))))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.