Cadavrul este în ambulanță. Cine-o fi ?

Un biciclist care se deplasa pe lângă bicicletă, dar pe carosabil a fost acroșat mortal de un camion de mare tonaj.

Incidentul s-a produs în această seară la ieșire din comuna Ulmeni (satul Clondiru) pe drumul național Buzău – Ploiești (la câteva sute de metri de intersecția spre Clondiru și Pietroasele).

La volanul camionului se afla un buzoian de 37 de ani.

S-a chemat ambulanța, dar din păcate personalul medical n-a putut salva victima deși s-au efectuat zeci de minute manevrele de resucitare.

Identitate necunoscută

Deocamdată nu se cunoaște încă identitatea victimei (aflată în ambulanță până la venirea criminaliștilor și a autoutilitarei de la morgă), poliția făcând cercetări în acest sens.

Pentru că biciclistul se deplasa către satul Istrița de Jos (comuna Săhăteni) se presupune că victima locuia în această localitate. În plus, în comuna Ulmeni s-a făcut un inventar al bicicliștilor, iar toți au răspuns la apel.

Posibilitatea ca victima să fie tocmai din Săhăteni e mai redusă din cauza distanței destul de mari – peste 5 km – pe care biciclistul ar fi trebuit s-o parcurgă pe lângă bicicletă.

UPDATE: „I-am rugat pe cei de la ambulanță să mă lase să-l văd. E un domn în vârstă, cu barbă. Ce pot spune e că nu e de la noi din Ulmeni, nu l-am văzut niciodată”, ne-a declarat un gospodar din Ulmeni.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.