Câți morți și câți răniți au rezultat după coliziunea locomotivă – maxi taxi

Trei pasageri au decedat la fața locului, aseară după ora 21.00, după impactul dintre tren și microbuz.

În această dimineață, la Terapie Intensivă, la Buzău a mai murit un pasager, o tânără de 24 de ani din jud. Galați, numărul decedaților ajungând la patru (doi din Vrancea, doi din Galați).

Alte două persoane sunt în stare gravă. Una dintre ele este șoferul de 51 de ani (din Dumitrești, Vrancea), iar a doua o femeie transferată aseară la Ploiești (la neurochirurgie).

La spitalul din Buzău mai sunt internați 10 pasageri – din jud. Brăila, Galați și Vrancea – cu traume la mâini, picioare, torace și cap, dar fără a fi în stare gravă.

În total în microbuzul care venea de la Oradea și care aducea muncitori din străinătate au fost 17 persoane. Una singură a scăpat nevătămată fizic.

„15 medici de la spitalul din Buzău s-au mobilizat aseară pentru a ajuta victimele accidentului. E vorba de urgentiști, chirurgi, ortopezi, neurologi și radiologi” – declarație Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Buzău

CLICK AICI pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.