Bilete gratuite pentru pensionari pe autobuzele Trans-Bus. Consilierii comunali au aprobat în această seară

De la 1 martie, pensionarii din municipiul Buzău vor beneficia gratuit de câte 20 de călătorii lunare gratuite.

Seniorii din municipiu vor trebui să se prezinte lunar cu actul de identitate și cuponul de pensie la una din tonetele Trans-Bus pentru a-și ridica biletele.

Costul acestora (20 bilete X 2 lei/călătoria = 40 de lei) va fi plătit către Trans-Bus de Primăria Buzău.

Călătorii gratuite și la V. Pașii 

Un efort financiar considerabil va face și Primăria Comunei Vadu Pașii. În această seară, consilierii comunali au aprobat această facilitate.

„Noi nu ne putem permite 20 de călătorii ca în municipiu, dar le vom oferi pensionarilor din Vadu-Pașii câte 10 călătorii. Mai exact, Trans-Bus, le va elibera pensionarilor din comuna noastră câte cinci tichete dus-întors. Asta înseamnă că vor putea merge gratuit cel puțin o dată pe săptămână la oraș. Costurile acestor bilete gratuite, 25 de lei pentru un pensionar din Focșănei, Băjani, V. Pașii și Gura Câlnăului, și 30 de lei pentru cei din Scurtești și Stăncești, vor fi suportate de Primăria Vadu Pașii”, a anunțat azi primarul Gheorghe Firon.

 

Citește și articolul: Toma nu mai are răbdare! A cerut 20 de milioane de euro!

Autobuzele Trans-Bus de pe noua ruta 11 de la Buzău înspre V. Pașii vor începe să circule de lunea viitoare.

A mai rămas o ultimă formalitate de îndeplinit, înregistrarea la Registrul Comerțului a intrării comunei Vadu Pașii în Asociația Buzău-Mărăcineni-Săpoca.

Pentru locuitorii din satele Focșănei, Gura Câlnăului, Băjani și V. Pașii o călătorie va costa 2,5 lei, iar pentru cei din Stăncești și Scurtești câte 3 lei, indiferent dacă sunt către ori dinspre oraș.

Citește și articolul: La picioarele podului de la Vadu Pașii au răsărit aceste „flori”. Ce înseamnă asta ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Bilete gratuite pentru pensionari pe autobuzele Trans-Bus. Consilierii comunali au aprobat în această seară

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.